- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
geentleeman
csendes tag
Szaasztok,nekem van R35..és én imádom nem egy topp vas..de nem is az számít a hangja is nagyon bejön.
Hozzá kell tennem,nekem a legnagyobb kaszni van rajta ami hatalmas szélesítést rak rá,így egészen jól viselkedik a tuningom ami benne van hagy némi kívánni valót maga után mert nagyon gagyi,motor még nincs is benne
Mindenképp kel hozzá türelem,tapasztalat de egy pofás kis autót lehet kihozni belőle!
Amiért megvettem és költöttem rá az ingyen össze tarhált kis boostombol,az csak azért van mert külsőleg nekem is nagyon bejön -
vzso
aktív tag
Hát, a sima (bolti) R35-öt nem igazán ajánlom. A part -októl sem lett jobb az irányíthatósága, valamiért nem akar rendesen kanyarodni, pedig raktam bele partot rendesen (fölég irányításra). Ha mindenáron R35 -öst akarsz, várd meg amíg berakják a játékba megint a SpecV -t (húsvét körül ígértek, de a Murcit és a Paganit is, de azok már bent vannak), az már igen komoly tudású autó (csak Boost mellé adták).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Elektromos autók - motorok
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Matte EVO kerámia védelem (50 ml)
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Syncro EVO Lightbox kerámia védelem (50+50 ml)
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest