Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
geentleeman
csendes tag
Szaasztok,nekem van R35..és én imádom nem egy topp vas..de nem is az számít a hangja is nagyon bejön.
Hozzá kell tennem,nekem a legnagyobb kaszni van rajta ami hatalmas szélesítést rak rá,így egészen jól viselkedik a tuningom ami benne van hagy némi kívánni valót maga után mert nagyon gagyi,motor még nincs is benne
Mindenképp kel hozzá türelem,tapasztalat de egy pofás kis autót lehet kihozni belőle!
Amiért megvettem és költöttem rá az ingyen össze tarhált kis boostombol,az csak azért van mert külsőleg nekem is nagyon bejön
-
vzso
aktív tag
Hát, a sima (bolti) R35-öt nem igazán ajánlom. A part -októl sem lett jobb az irányíthatósága, valamiért nem akar rendesen kanyarodni, pedig raktam bele partot rendesen (fölég irányításra). Ha mindenáron R35 -öst akarsz, várd meg amíg berakják a játékba megint a SpecV -t (húsvét körül ígértek, de a Murcit és a Paganit is, de azok már bent vannak), az már igen komoly tudású autó (csak Boost mellé adták).
Új hozzászólás Aktív témák

- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Könyvajánló
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest