-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
geentleeman
csendes tag
Szaasztok,nekem van R35..és én imádom nem egy topp vas..de nem is az számít a hangja is nagyon bejön.
Hozzá kell tennem,nekem a legnagyobb kaszni van rajta ami hatalmas szélesítést rak rá,így egészen jól viselkedik a tuningom ami benne van hagy némi kívánni valót maga után mert nagyon gagyi,motor még nincs is benne
Mindenképp kel hozzá türelem,tapasztalat de egy pofás kis autót lehet kihozni belőle!
Amiért megvettem és költöttem rá az ingyen össze tarhált kis boostombol,az csak azért van mert külsőleg nekem is nagyon bejön -
vzso
aktív tag
Hát, a sima (bolti) R35-öt nem igazán ajánlom. A part -októl sem lett jobb az irányíthatósága, valamiért nem akar rendesen kanyarodni, pedig raktam bele partot rendesen (fölég irányításra). Ha mindenáron R35 -öst akarsz, várd meg amíg berakják a játékba megint a SpecV -t (húsvét körül ígértek, de a Murcit és a Paganit is, de azok már bent vannak), az már igen komoly tudású autó (csak Boost mellé adták).
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Metal Gear Solid
- iPhone topik
- Projektor topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest