- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
geentleeman
csendes tag
Szaasztok,nekem van R35..és én imádom nem egy topp vas..de nem is az számít a hangja is nagyon bejön.
Hozzá kell tennem,nekem a legnagyobb kaszni van rajta ami hatalmas szélesítést rak rá,így egészen jól viselkedik a tuningom ami benne van hagy némi kívánni valót maga után mert nagyon gagyi,motor még nincs is benne
Mindenképp kel hozzá türelem,tapasztalat de egy pofás kis autót lehet kihozni belőle!
Amiért megvettem és költöttem rá az ingyen össze tarhált kis boostombol,az csak azért van mert külsőleg nekem is nagyon bejön -
vzso
aktív tag
Hát, a sima (bolti) R35-öt nem igazán ajánlom. A part -októl sem lett jobb az irányíthatósága, valamiért nem akar rendesen kanyarodni, pedig raktam bele partot rendesen (fölég irányításra). Ha mindenáron R35 -öst akarsz, várd meg amíg berakják a játékba megint a SpecV -t (húsvét körül ígértek, de a Murcit és a Paganit is, de azok már bent vannak), az már igen komoly tudású autó (csak Boost mellé adták).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged