-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
feri1014 #4976 üzenetére
jó srác Tripla, korábban sokat dumáltam is vele, de ő nem éppen a legjobb, pedig régóta vezeti már a murcit nagyon, de ritkán lép be egyéb dolgai miatt. Egy biztos: az m3 E30-nak nincs gyenge pontja, több 100 kategóriás magyar sofőr is mondta nekem, naponta beszélek velük, szóval valami nagyobbra gondolok
, remélem, nem gond. Valami ilyesmit szeretnék: verseny, ami után azt mondod, hogy " a picsába mekkorát mentem, és ez a gyökér nem ért utol engem a jobb géppel se" Még egyszer megnéztem Noxwill képét és én kérek elnézést, mert 3 körös campust nyert meg, amin 1 baleset elég sokba kerül az autópályán. 2:11-es top kör, nem is tolt el sok nitrót, szép teljesítmény, mondom, OK a kép, cask elmosódott nekem kicsit, azért néztem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa EVO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali notebookos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest