-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padlás
senior tag
válasz
tutuhawer #4977 üzenetére
Nem ismerem a sofőrt. Akkor így más.
Az E30 tényleg nagyon durva. Sokszor el sem hiszem, hogy miket lehet menni vele. Plusz még lenne mit húzni rajta bőven. El sem tudom képzelni, hogy milyen lesz a teljesítménye, ha bekerülnek a hiányzó dolgok.
NFree: Mostanában én is sok gyanúsan gyors kocsival összefutottam. Volt, hogy az ajándék R8-cal úgy elvert, hogy csak pislogtam. Ráadásul 25-30 szint környékén járt. Máskor meg az 50-es R8-at is úgy lehagyom, hogy a térképen sem látom.
Szerintem mostanában kezdenek átállni arra, hogy csak a kocsi gyorsulását és kezelhetőségét "tuningolják" egy kicsit... Kevésbé tűnik fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest