Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Azért vigyázzunk , nekem van harom meredk időm ,. 1 csitermiattt dragon me segbevert s repultem a célig, 2 meg szerohuzósan belefutottam jó időkbe , akkor nekem is bann?
Egyébként , ma za elso futam auto finish lett , igy singlizek tovább, a te-k mennek rendesen lové ügyileg
Tutu ne idegeld magad mán , én már rég kitiltottam volna mindenkit , perfectionnel az élen mega top 50 ez , meg még vagy 1000 embert . még szerencse hogy nem rajtam múlik.

Más a fene ezt az f1 et , kis odafigyeléssel +sok munkával nitroval , elég szép időket kocsikázik,
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tutuhawer
őstag
nekem is van egy irreális időm , ami bug miatt keletkezett. Ha nem ismernél, azt mondhatnád, csalás. Ha nem tudnád, ahogy akkoriban nem volt ilyen csalás, azt hihetnéd, hogy csaltam. Bárkivel megeshet ilyen, mint Vityadrift 0:00-s ideje. Honnan tudnád te vagy én 100%-ra , hogy csalás történt? Persze elvileg letiltották azt a profilt, így esélyes a csalás, de miért pont ő? Hogyhogy ő? Viktorra még nem nyomott senki? Csabára senki? Nem keverem az időeredményes statisztikát a csalással magával, tehát mindegy hány időt manipulált, csalás, kész, pont , ez OK. De mi honnan tudjuk, hogy tényleg letiltották azt a profilt - mert rosszul írod nagyon, nincs törölve. Épp tegnap került elő még egy srác autofinish miatt. Ő miért nem tiltott? Szóval érzed, hogy én látok némi ellentmondást?. Tök furcsa ez a helyzet nekem, nem sima letiltás, nekem nehezemre esik felfogni.
Ha 1 darab jogos hiba miatt jár az eltiltás, akkor tippeld meg, kinek adnék azonnal letiltást...
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)