Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NFree

addikt

válasz UFO1 #14918 üzenetére

Azért vigyázzunk , nekem van harom meredk időm ,. 1 csitermiattt dragon me segbevert s repultem a célig, 2 meg szerohuzósan belefutottam jó időkbe , akkor nekem is bann?

Egyébként , ma za elso futam auto finish lett , igy singlizek tovább, a te-k mennek rendesen lové ügyileg

Tutu ne idegeld magad mán , én már rég kitiltottam volna mindenkit , perfectionnel az élen mega top 50 ez , meg még vagy 1000 embert . még szerencse hogy nem rajtam múlik. :)

Más a fene ezt az f1 et , kis odafigyeléssel +sok munkával nitroval , elég szép időket kocsikázik, ;]

• tutuhawer

őstag

válasz UFO1 #14918 üzenetére

nekem is van egy irreális időm , ami bug miatt keletkezett. Ha nem ismernél, azt mondhatnád, csalás. Ha nem tudnád, ahogy akkoriban nem volt ilyen csalás, azt hihetnéd, hogy csaltam. Bárkivel megeshet ilyen, mint Vityadrift 0:00-s ideje. Honnan tudnád te vagy én 100%-ra , hogy csalás történt? Persze elvileg letiltották azt a profilt, így esélyes a csalás, de miért pont ő? Hogyhogy ő? Viktorra még nem nyomott senki? Csabára senki? Nem keverem az időeredményes statisztikát a csalással magával, tehát mindegy hány időt manipulált, csalás, kész, pont , ez OK. De mi honnan tudjuk, hogy tényleg letiltották azt a profilt - mert rosszul írod nagyon, nincs törölve. Épp tegnap került elő még egy srác autofinish miatt. Ő miért nem tiltott? Szóval érzed, hogy én látok némi ellentmondást?. Tök furcsa ez a helyzet nekem, nem sima letiltás, nekem nehezemre esik felfogni.

Ha 1 darab jogos hiba miatt jár az eltiltás, akkor tippeld meg, kinek adnék azonnal letiltást...

Új hozzászólás Aktív témák