-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Azért vigyázzunk , nekem van harom meredk időm ,. 1 csitermiattt dragon me segbevert s repultem a célig, 2 meg szerohuzósan belefutottam jó időkbe , akkor nekem is bann?
Egyébként , ma za elso futam auto finish lett , igy singlizek tovább, a te-k mennek rendesen lové ügyileg
Tutu ne idegeld magad mán , én már rég kitiltottam volna mindenkit , perfectionnel az élen mega top 50 ez , meg még vagy 1000 embert . még szerencse hogy nem rajtam múlik.
Más a fene ezt az f1 et , kis odafigyeléssel +sok munkával nitroval , elég szép időket kocsikázik,
-
tutuhawer
őstag
nekem is van egy irreális időm , ami bug miatt keletkezett. Ha nem ismernél, azt mondhatnád, csalás. Ha nem tudnád, ahogy akkoriban nem volt ilyen csalás, azt hihetnéd, hogy csaltam. Bárkivel megeshet ilyen, mint Vityadrift 0:00-s ideje. Honnan tudnád te vagy én 100%-ra , hogy csalás történt? Persze elvileg letiltották azt a profilt, így esélyes a csalás, de miért pont ő? Hogyhogy ő? Viktorra még nem nyomott senki? Csabára senki? Nem keverem az időeredményes statisztikát a csalással magával, tehát mindegy hány időt manipulált, csalás, kész, pont , ez OK. De mi honnan tudjuk, hogy tényleg letiltották azt a profilt - mert rosszul írod nagyon, nincs törölve. Épp tegnap került elő még egy srác autofinish miatt. Ő miért nem tiltott? Szóval érzed, hogy én látok némi ellentmondást?. Tök furcsa ez a helyzet nekem, nem sima letiltás, nekem nehezemre esik felfogni.
Ha 1 darab jogos hiba miatt jár az eltiltás, akkor tippeld meg, kinek adnék azonnal letiltást...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest