- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5 #11126 üzenetére
Én nem vagyok profi, nem két éve tolom, csak fél éve.
De mondok valamit, nyugodtan raktam, rakok be bármit magamról, mert tudom hogy nem nyultam semmi pluszhoz és nincs mitől tartanom, fogást nem talál rajtam senki.. -
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5 #11126 üzenetére
a szorzótáblát, imádom, mégpedig így: ha free roamban megyek, de én közben nem is szedem a köveket, mert éppen nem szedem, akkor belefutok egy gyémántba és összeszedem : számolja azt is. A szorzótábla nem is kell az ilyen TH-trükkökhöz. Minden látható anélkül is. Ténylegesen összeszedtél 168 napot. Az fix, te fizikálisan összeszedted. A sorozatod akkor hogyan lehet több, például annyi vagy több ezer napos? A THunt hack segítségével. A kövek alul látható darabszáma a ténylegesen, fizikálisan összeszedett értéket mutatják, abba nem piszkál a TH progi, amennyire én látom. Az mindenkinél normális, elvégre a progi nem megy összeszedni a pályára, csak a sorozatot basztatja: az a nem valódi értéked, az érdekes, arra én is kíváncsi vagyok. Még érdekesség, hogy nem kell barátnak lennünk, hogy lássuk egymás profilját, neked elfogadnod se kell a bejelölést hozzá. Én már nagyon régen láttam a statot, de azt mondtad, tiszta vagy, így én elhittem. Ha tisztaság van, akkor mik ezek a számok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest