-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5 #11126 üzenetére
Én nem vagyok profi, nem két éve tolom, csak fél éve.
De mondok valamit, nyugodtan raktam, rakok be bármit magamról, mert tudom hogy nem nyultam semmi pluszhoz és nincs mitől tartanom, fogást nem talál rajtam senki.. -
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5 #11126 üzenetére
a szorzótáblát, imádom, mégpedig így: ha free roamban megyek, de én közben nem is szedem a köveket, mert éppen nem szedem, akkor belefutok egy gyémántba és összeszedem : számolja azt is. A szorzótábla nem is kell az ilyen TH-trükkökhöz. Minden látható anélkül is. Ténylegesen összeszedtél 168 napot. Az fix, te fizikálisan összeszedted. A sorozatod akkor hogyan lehet több, például annyi vagy több ezer napos? A THunt hack segítségével. A kövek alul látható darabszáma a ténylegesen, fizikálisan összeszedett értéket mutatják, abba nem piszkál a TH progi, amennyire én látom. Az mindenkinél normális, elvégre a progi nem megy összeszedni a pályára, csak a sorozatot basztatja: az a nem valódi értéked, az érdekes, arra én is kíváncsi vagyok. Még érdekesség, hogy nem kell barátnak lennünk, hogy lássuk egymás profilját, neked elfogadnod se kell a bejelölést hozzá. Én már nagyon régen láttam a statot, de azt mondtad, tiszta vagy, így én elhittem. Ha tisztaság van, akkor mik ezek a számok?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest