- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #10370 üzenetére
közben összerakom ám a saját képemet. tehát azt le nem írték, hogy az autókat változtatják, azt viszont igen, hogy az autók többségének (ha nem is mindegyiknek) az értékei módosítják. Ez eddig OK, tudtam. Aztán a változtatás lényege, hogy a számok jobban tükrözik a teljesítményt, ezt is szeretjük és értjük is. Akkor tévedtem el, amikor egy példára vetítettem a mesét: A Skyline-om mindig jó példa. A számai most a legpontatlanabbak között van a játékban. Vagy a teljesítményét lövik be jobban vagy a számaiból vesznek le 200-at körülbelül. Előbbi jobb lenne, de utóbbi a logikus. El is hittem, hogy biztosan így lesz, sőt még hiszem is. Le nem írták, de ha ennyire mellélövök megint, akkor 2 éve lőttem mellé kb... Csúnya baklövés lenne így visszatekintve
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest