- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
tutuhawer #723 üzenetére
multiba én sem szeretek menni , sokan ott azt hiszik hogy ez rendes verseny azt mennek mint a barom és akihez még közel is lennének hagyják a bajban, múltkor is mentem multiba segítettem 1 srácnak .. a többiek meg simán elmentek mellette , de mikor 2 -3 kerülnek 1x re bajba akkor nem tudok én sem csodát tenni , ezért inkább priviben csak a baráti körrel .. ott legalább tudják mi a szitu
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
tutuhawer #715 üzenetére
nekem messzevan sok álom. egyelőre lvl 13-14? vagyok.. passz
van 36k zsetonom. majd ezzel a boost mizériával 7+7 napokra elköltekezek (cash+rep)ha ezekkel sem sikerül jelentősebb összegre tennem pénzt, hagyom a játékot a facba. marad a manuális Carbon Collectors Edition feltelepitése és kész....
-
válasz
tutuhawer #701 üzenetére
Thunderzolee
hehhehh..
Am csak arra gondoltam, valaki leírná az elérési útját a nyelvi részeknek, utána csak fordítgatni kellene, meg gépelni (ilyesmiket gyakran csinálok amúgy is), aztán ha megvagyok vele, valaki aki ért hozzá (ahogy Te is említetted), beilleszti a programba.
Kérdés persze, h az EA úgy késztette-e a programot, h pár könyvtár cseréjével cserélhetők-e a nyelvi fájlok, vagy túl sok mindent kellene átírni programszinten? -
válasz
tutuhawer #244 üzenetére
Nekem 18+ perc volt a "rekordom", hatvanvalahány karcolt, és 42 összetört rendőrkocsival, 200ezer feletti károkozással ha jól emlékszem.
Sajnos nem figyeltem eléggé, és későn nyomtam meg a 4-es gombot (nálam az az Emergency Evade), sík ideg voltam.Mondjuk jobban örülnék, ha testreszabható lenne a játékban az, h például a képernyőn az 1, 2, 3, 4 gomboknak megfelelő powerup egymás mellett lenne, nem a mostani kurzornyilaknak megfelelő elrendezésben.
Persze lehet, h csak én vagyok lassú felfogású, de gyakran előfordul, h rosszat nyomok meg; ha sorban lennének az ikonok, tutira nem téveszteném el. Az meg mégjobb lenne, ha a 0-val kezdődne, akkor "érezném" a legelsőt, könnyebben vissza raknám az ujjaim, ha lecsúszik róla, és nem nyomkodnék mást.
Játék közben nem jó lenézni, mire visszanézek, már ki is löktek a pályáról. -
GabN73
addikt
válasz
tutuhawer #199 üzenetére
"A powerupok szerintem jók, akinek nem kell, hanem tiszta, löködés meg mágnes nélküli versenyeket akar, az nyomja az rfactort vagy a többi kiváló szimulátort."
Sose szeretek lökdösődni,vagy poweruppokat használni.Legyen tiszta verseny.De amikor a gyerek 60 kmeket laggol,úgy hogy megfagy előttem,én nem számítok rá,kikerülni meg lehetetlen,a sebességem 0 lesz..Ez egy kicsit idegesítő még.A sok hülye meg nem jött még rá hogy a buszmegálló lassít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest