Hirdetés
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
Desmond74
üzenetére
nekem van olyan autóm amit bármennyiszer megvehetek és kidobhatok , mikor valami ajándék autó van vagy lesz kilátásban akkor az üres helyeket feltöltöm vele pl most ami volt r35 snow autó és a lancia .. mind a kettő megadta a garázst pedig sokan panaszkodtak rá hogy sehol semmi
.. lvl 60at meglátjuk elvileg papírforma szerint ad + helyet .. csak nem érek rá versenyezgetni mert 1001 az értelmesebb dolgom ennél , most 53 vagyok .. majd meg lesz 
-
sunny84
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74
üzenetére
Én is úgy látom. Valaki vesz egy E osztályos kocsit azzal eltötyörészik egy ideig. Ha kitartó vesz egy viszonylag jó autót IGC-ért és elszórakozik vele de azért nehéz már a 0-ról kezdeni úgy hogy alkatrészt is alig ad a játék és a kocsit hiába veszem meg boostért ha nincs bele alkatatrész ami kellene. Van olyan kocsim ami szinte alig változott a lengyel korszak óta mert nem akar adni a verseny sem mert a kapzsi fejlesztők azt szeretnék, hogy azt is megvegyük de persze azt is random módon ad szóval nem is azt ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák

- Garanciális (22hó) - PlayStation 5 (Slim) Digital Edition 825Gb
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i9-10885H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.. lvl 60at meglátjuk elvileg papírforma szerint ad + helyet .. csak nem érek rá versenyezgetni mert 1001 az értelmesebb dolgom ennél , most 53 vagyok .. majd meg lesz