Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
Desmond74 #12915 üzenetére
nekem van olyan autóm amit bármennyiszer megvehetek és kidobhatok , mikor valami ajándék autó van vagy lesz kilátásban akkor az üres helyeket feltöltöm vele pl most ami volt r35 snow autó és a lancia .. mind a kettő megadta a garázst pedig sokan panaszkodtak rá hogy sehol semmi
.. lvl 60at meglátjuk elvileg papírforma szerint ad + helyet .. csak nem érek rá versenyezgetni mert 1001 az értelmesebb dolgom ennél , most 53 vagyok .. majd meg lesz
-
sunny84
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #12717 üzenetére
Én is úgy látom. Valaki vesz egy E osztályos kocsit azzal eltötyörészik egy ideig. Ha kitartó vesz egy viszonylag jó autót IGC-ért és elszórakozik vele de azért nehéz már a 0-ról kezdeni úgy hogy alkatrészt is alig ad a játék és a kocsit hiába veszem meg boostért ha nincs bele alkatatrész ami kellene. Van olyan kocsim ami szinte alig változott a lengyel korszak óta mert nem akar adni a verseny sem mert a kapzsi fejlesztők azt szeretnék, hogy azt is megvegyük de persze azt is random módon ad szóval nem is azt ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest