Hirdetés
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
falco1
tag
Sziasztok!
Itt az én szülinapi ajándékom a közösségnek. Írtam egy kis programot, ami innen letölthető
http://falco1.heliohost.org/nfsw_tool.zip
A program alapjában egy 2in1 megoldás, egyrészt használható a speedapi által elérhető információk direkt lekérdezésére, másrészt a speedapi-s eredményekből tud egy leképezést létrehozni helyi adatbázisba. Tutuhawer panaszkodik néha, hogy néhány eredménye elveszik. Ez a speedapi működédéből következik, ugyanis ha egy adott napon egy adott pályán (mindegy milyen autóval vagy tierben) jobbat mész egy előző eredménynél, az előző eredmény elveszik. A program segítségével bármely pillanatban tusz 'snapshotot' csinálni, így minden eredménynek lehet nyoma a helyi adatbázisban.
A programhoz mellékeltem példa sql lekérdezéseket, amelyek szerintem hasznosak, de bárki módosíthatja őket tetszés szerint. A progi, hogy bemutassa az alap működést nem üres adatbázissal érkezik, de bármikor üríthető. Az első lépésben mindenki adja meg azoknak a drivereknek a nevét, akikből adatbázist akar építeni, és akikre a speedapis lekérdezések vonatkoznak (set driver names), azt hajrá. Ha valami nem tiszta, vagy van javaslat mehet ide is, de ha nem akartok offtopikolni,
http://falco1.heliohost.org címen van message board, oda is lehet írni.
Mellesleg BB bátyja vagyok
üdv: falco
(GRABBAG, FALCO000,FALCO002)Ui: A programot nem kell telepíteni, portable verzió, csak tömörítsétek ki egy mappába, ahol tudja írni a saját könyvtára fájljait. (Vista/win7 esetén UAC aktív módban a program files mappa nem jó!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest