Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
Fruityloops #190 üzenetére
Ez az NFS is bukta, mint az összes többi ezt megelőző, jó néhány, erőlködő rész. Ideig-óráig működik, de inkább semeddig. Ha el sem készítették volna, sem lenne probléma.
-
nutella1
őstag
Én ma kétszer is beléptem, de unalomba fulladt. A korábbi részekhez képest nem ad ez az új rész sem, sajnos semmi pluszt. Majd valamikor, amikor nem lesz net, talán végigjátszom, vagy akkor sem. Jónéhány elbarmolt rész után, nem tudom miért nem dobja be az EA az "ütőkártyát", a Porsche Unleashed, és az Underground, vagy a Most Wanted értelmes újrázását. Ezek az erőlködések olyanok, mint a friss levegő egy zacskóban. Magadnak hazudsz, hogy jó, közben semmilyen, száraz.
-
nutella1
őstag
Mentem vele néhány kört. Első benyomás, az utóbbi jónéhány félresikerült részt tekintve, abszolút pozitív. Magam is meglepődtem. Az effektek nem zavarók, feldobják a játékmenetet. Ami viszont negatívum, csak 60 hz a képfrissítés. Viszont legalább HDR támogatás van. Komolyan senki ne vegye, szórakozgatásra jó. Vezetési tudomány továbbra sem kell hozzá, hiszen arcade játékról beszélünk. Ha pontoznom kellene egy 10-es skálán: 6 pont, na jó, 6,5.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest