Hirdetés
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achar
tag
Az miért van, hogy ha autóversenyzős játék akkor szisztematikusan a Forzához kell hasonlítani? Nem egy kávéház. Nagyon nem. Egy évtizeted-másfél- az volt a trend, ha open world akkor a GTA volt az etalon ha versenyzős need for speed.
Ez egy árkád autóverseny, a forza meg inkább szim. A közös pont a lincenszelt autók.
"Nade. Minek ez az állandó garázsba járkálás, hogy elmentsd a pénzt?! Ha nem mész, egyre nagyobb a körözési szinted. Úgy meg a városba se lehet szinte kóricálni. Szóval el kell menni pár futam után, szinte kötelező módon a garázsba." - hogy tudjál játszani. Visz bele némi izgalmat, én már ennek is örülök, komolyan. Tudod, hogy van mit bukni, a HEAT-ben nem volt ilyen, bármit csináltál csak gyarapodott a pénzed, a bukás veszélye nem volt ott. A tudat.
"Dinamikusan nem lehetett volna megoldani?! Semmi értelmét nem látom így ketté osztani a napszakot, és azt elérhető futamokat. Milyen játékmechanikai pozitív hozadéka van ennek?! De tényleg mi?" - ha nem dinamikus lenne, az lenne a baj, így nem kell 1-2 órát teljes felesleg a gép előtt ha éjszakába akarsz menni, más hangulat, más jelleg. Ez a Heat-ben is jó volt.
Az ötödik bekezdésed meg ellentmond a másodiknak, elég erősen. Most az a baj, hogy valóságos, vagy az, hogy "mario kart szintű a játékmenet"? Nem tudtam kibogozni. -
Nem kell driftelni ész nélkül, grip turnért is kapsz boostot, csak meg kell tanulni mindkét stílust megfelelően alkalmazni. Nekem 30 óra után is tud újat mutatni a játék, és még nem végeztem a fősztorival se.
A Horizon 5 más ligában van az biztos, de nekem a Horizon 4. résszel kifulladt, ráadásul nagyon könnyű arcade játék, 3 gombot kell nyomnod végig és király vagy. Ennél a játéknál nagyobbnak érzem a kihívást, és ez tetszik.Itt az Unboundban meg kell tanulni nagyon finoman az irányítást használni, ráadásul még annyira is volt energiájuk, hogy árkád stílushoz képest a Horizonhoz hasonlóan minden autó szó szerint másképp viselkedik. A grip/drift handling még nálam is néha kérdéses, mit hova húzzak egyes autóknál.
Nekem ebben több sikerélményem van, és jobban élvezem, mint a Horizon 5-öt, biztos bennem van a hiba. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy NFS-t Carbon óta nem nyúztam, a Horizon pedig egy copy paste lett az 5. részre, mexikói pályára átültetve.
-
boogie84
veterán
Nade. Minek ez az állandó garázsba járkálás, hogy elmentsd a pénzt?! Ha nem mész, egyre nagyobb a körözési szinted. Úgy meg a városba se lehet szinte kóricálni. Szóval el kell menni pár futam után, szinte kötelező módon a garázsba.
Na most, ha ez fura, akkor nem nézted elég jól az előzeteseket. Hisz valahogy úgy szólt a mondás, hogy no risk no money. Tehát azért kell kockáztatni, hogy legyen zséé.Amivel változik a napszak?! Minek?! Dinamikusan nem lehetett volna megoldani?! Semmi értelmét nem látom így ketté osztani a napszakot, és azt elérhető futamokat.
Pontosan azért, hogy ha már kockáztatsz és sok a zsé akkor azért tudj "menteni".Nem tudsz haladni szépen, versenyről, versenyre. Mert b*szakodni kell folyamatosan valamivel.
Nem, nem kell, de ha elviszel egy autót akkor "ingyen" pénzhez juthatsz, ezzel minimálisan de segíti a (nem könnyű , sőt!! ) játék a gyűjtögetést!Rajzolt effejtek egyáltalán nem zavaróak, én a minimál szürkét használom, azt sem veszem észre versenyzés közben h van...
Sztem egyszerűen csak közepes szinten nehéz a játék! Ez van. Multi részén nincs rendőr, ott csak a grindolás megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest