- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
válasz
boogie84 #142 üzenetére
Nem akartam elkölteni az összes lóvémat, mert kell a 20 ezer dollár a kvalifikacióra. Most már késő bánat, mert elherdáltam autónyerős versenyre.
Amugy milyen érdekes, hogy ott tudtam második lenni, más versenyeken sokszor voltam 3.-ik meg 4.-ik helyezett, de most raktam fel tapadasra gumit, de ígyis második voltam.
Most ideírom, hogy ezt a retek fost többet nem indítom el, de furdal a kíváncsiság, és egy óra múlva megpróbálok kéregetni pár dollárt az aluljáróban.
Helyesírásért bocs, telefonról írok.
-
válasz
boogie84 #116 üzenetére
A Lambo azóta már a 10. verziójában lehet, mindig finomítani kell, mert tegnap is jött egy F40-es és sajnos legyőzött. Tegnap teszteltem az offroad/road gumi közti különbséget, nem hittem volna, de árkád játék révén sokkal kényelmesebb a road gumi, úgyhogy vissza is raktam.
-
válasz
boogie84 #108 üzenetére
Ez valószínű lag volt és valószínű 76-os Golf. Van 1-2 autó ami nagyon op és következő patchben remélhetőleg kigyomlálják a hibát. A 76-os Golf bitang jó tud lenni, motorcserével 400 km/h is megy vele, de hátulütője, hogy rendkívül irányíthatatlan masina. Először én is azt hittem hogy cheat , de nem.
Elvileg viszont az cheat, ha valaki B tierben Ferrari Pistával megy, az valami undorító.
OP-re visszatérve, S tierben ma kifejlesztettem a tökéletes autót, 2009-es Murci, V8 motorral, 2.3 gyorsulással mindenkinek szinte 10-15 mp-et adok. Volt hogy én is szenvedtem az elején, de nagyon jó, hogy magadnak kell felfedezni dolgokat, mert neten semmi guide, de jó is ez így (nekem).
A patch rendbe teszi majd a dolgokat. Reméljük.
-
Én is mentem árkon-bokron, és emiatt szívtam. Egy árokba beszorultam és alig tudtam kijönni.
Akkor volt egy busted. De bugos is volt, mert csak a feléig kúszott fel a jelző és így is elkaptak. Amúgy 5-ös üldözést én is már leráztam vagy 30-szor, de 2-szer már elkaptak, első az egy teszt volt számomra.
Minden eventet megcsinálok, nem érdekel ha Level 5-re kúszik a Heat, majd lesz valahogy.Amúgy a 4 hét milyen szinten újrakezdhető? Ezt a részét nem értem.
-
nutella1
őstag
Én ma kétszer is beléptem, de unalomba fulladt. A korábbi részekhez képest nem ad ez az új rész sem, sajnos semmi pluszt. Majd valamikor, amikor nem lesz net, talán végigjátszom, vagy akkor sem. Jónéhány elbarmolt rész után, nem tudom miért nem dobja be az EA az "ütőkártyát", a Porsche Unleashed, és az Underground, vagy a Most Wanted értelmes újrázását. Ezek az erőlködések olyanok, mint a friss levegő egy zacskóban. Magadnak hazudsz, hogy jó, közben semmilyen, száraz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest