Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
adam2008 #8602 üzenetére
Már majdnem úgy voltam vele, hogy ha még egy moderálnivalót találok ebben az egy (egyetlen) hozzászólásodban, el is búcsúzunk Tőled. De kapsz még egy esélyt.
Addig is olvasgasd az alapelveket, ne warezolj, ne legyél vulgáris, és ne használd a smiley-kat sormintának. -
Racecam
nagyúr
válasz
manutdzoli #8451 üzenetére
Nehogy én meg Téged crackeljelek innen.
-
Racecam
nagyúr
válasz
opstefan #8011 üzenetére
Ezzel azért én itt nem dicsekednék a helyedben...
Ahogy linkeltékis, olvasd el az alapelveket.
Még egyszer. -
Racecam
nagyúr
válasz
craftsman #6990 üzenetére
Akkor ne vedd meg.
Ebben az esetben viszont ne tegyél fel kérdéseket ezzel kapcsolatban itt a PH!-n.
El kellett volna olvasni az alapelveket, amikor regisztráltál!u.i.: És kérlek, hogy ne keljen többször moderálni a hozzászólásodat, próbáld kultúráltabban kifejteni a mondanivalódat.
-
Racecam
nagyúr
A topicot kitakarítottam, továbbiakban szeretném, ha a játékról folyna az eszmecsere!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest