- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
Kareszovics #6827 üzenetére
Tényleg monoton. De amennyire nem tetszett az elején, most annyira tetszik. Nem érdemes autókat cserélgetni, ha már vannak bevált darabok.
Nekem gripre Skyline és új EVO, gragra Charger, speedre 911 Turbo jött be.A Paganit ne vedd meg, über kaka
-
zoo8800
veterán
Hááát...
Újabb év NFS nélkül.Megint csak egy kakit neveztek el NFS-nek. Két pozitívum azért van.
1, törik a kocsi
2, nincs NASA-s gépigényEnnyi
Remélem gyorsan lefut majd az uninstal...Miért nincs Underground 3??????????
A U2ben fejből tudom a várost annyit toltam. -
zoo8800
veterán
Már nagyon várok egy igazi NFS-t. Az eddigi legjobb a Porsche Unleashed volt kb. 1000 évvel ezelőtt.
A Most Wanted meg a Carbon célközönsége ovisok voltak, remélem ez változni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest