Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Agostino
üzenetére
én szetettem az mwig a kóborlást mert az legalább változasos volt és volttak a városban olyan pontok amik nagyon jellegzetesek volt és ezek alapján tudtál is tájékozódni a carbonban ilyenek nem nagyon voltak szinte az egész város ugyan olyan unalmas volt meghát a sötétség elég unalmas(hosszútávon).
én szeretem ha sok autó közül lehet válogatni meg annak is örülök (nem tom már ki írta )hogy jobban rámennek az autók technikai tuningolására remélem most már adatokat is kapunk a gépekről nem csak 3 csíkot amin egy ovodás is kiigazodik.
legyen normális arányban a külső és a motor tuning -
Skipp
senior tag
válasz
Agostino
üzenetére
Amúgy az Under 1-es pályák nagyon jók voltak. 2-vel nem sokat játszottam, MW kanyarjai meg pályái kicsit túl szélesek lettek (attól függetlenül nekem nem plastic feeling, jóazzzz), Carbon meg hmhm volt pár értelmes pálya....
jön a vilinger, nitro, el balra, ott a cél. : ))
Hja ahol még értelme is volt a nitronak, nem újratöltődős, egy kör alatt 5 palack elnyom stílus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Sorozatok
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)