- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Agostino #144 üzenetére
én szetettem az mwig a kóborlást mert az legalább változasos volt és volttak a városban olyan pontok amik nagyon jellegzetesek volt és ezek alapján tudtál is tájékozódni a carbonban ilyenek nem nagyon voltak szinte az egész város ugyan olyan unalmas volt meghát a sötétség elég unalmas(hosszútávon).
én szeretem ha sok autó közül lehet válogatni meg annak is örülök (nem tom már ki írta )hogy jobban rámennek az autók technikai tuningolására remélem most már adatokat is kapunk a gépekről nem csak 3 csíkot amin egy ovodás is kiigazodik.
legyen normális arányban a külső és a motor tuning -
Skipp
senior tag
válasz
Agostino #121 üzenetére
Amúgy az Under 1-es pályák nagyon jók voltak. 2-vel nem sokat játszottam, MW kanyarjai meg pályái kicsit túl szélesek lettek (attól függetlenül nekem nem plastic feeling, jóazzzz), Carbon meg hmhm volt pár értelmes pálya....
jön a vilinger, nitro, el balra, ott a cél. : ))
Hja ahol még értelme is volt a nitronak, nem újratöltődős, egy kör alatt 5 palack elnyom stílus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest