- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Agostino #144 üzenetére
én szetettem az mwig a kóborlást mert az legalább változasos volt és volttak a városban olyan pontok amik nagyon jellegzetesek volt és ezek alapján tudtál is tájékozódni a carbonban ilyenek nem nagyon voltak szinte az egész város ugyan olyan unalmas volt meghát a sötétség elég unalmas(hosszútávon).
én szeretem ha sok autó közül lehet válogatni meg annak is örülök (nem tom már ki írta )hogy jobban rámennek az autók technikai tuningolására remélem most már adatokat is kapunk a gépekről nem csak 3 csíkot amin egy ovodás is kiigazodik.
legyen normális arányban a külső és a motor tuning -
Skipp
senior tag
válasz
Agostino #121 üzenetére
Amúgy az Under 1-es pályák nagyon jók voltak. 2-vel nem sokat játszottam, MW kanyarjai meg pályái kicsit túl szélesek lettek (attól függetlenül nekem nem plastic feeling, jóazzzz), Carbon meg hmhm volt pár értelmes pálya....
jön a vilinger, nitro, el balra, ott a cél. : ))
Hja ahol még értelme is volt a nitronak, nem újratöltődős, egy kör alatt 5 palack elnyom stílus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest