Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Agostino
üzenetére
én szetettem az mwig a kóborlást mert az legalább változasos volt és volttak a városban olyan pontok amik nagyon jellegzetesek volt és ezek alapján tudtál is tájékozódni a carbonban ilyenek nem nagyon voltak szinte az egész város ugyan olyan unalmas volt meghát a sötétség elég unalmas(hosszútávon).
én szeretem ha sok autó közül lehet válogatni meg annak is örülök (nem tom már ki írta )hogy jobban rámennek az autók technikai tuningolására remélem most már adatokat is kapunk a gépekről nem csak 3 csíkot amin egy ovodás is kiigazodik.
legyen normális arányban a külső és a motor tuning -
Skipp
senior tag
válasz
Agostino
üzenetére
Amúgy az Under 1-es pályák nagyon jók voltak. 2-vel nem sokat játszottam, MW kanyarjai meg pályái kicsit túl szélesek lettek (attól függetlenül nekem nem plastic feeling, jóazzzz), Carbon meg hmhm volt pár értelmes pálya....
jön a vilinger, nitro, el balra, ott a cél. : ))
Hja ahol még értelme is volt a nitronak, nem újratöltődős, egy kör alatt 5 palack elnyom stílus.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)