Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
válasz
s7evcsenko #5738 üzenetére
vettem egy gt2-t. felnyomtam, belottem, kiprobaltam, oke. de van 2 kibaszott palya, amin a budos eletben nem mentem meg vegig. namarmost: megnyertem vmi versenyt a vegefele, kihivhattam rio-t. speed challenge. bukott, elsore. halisten, 40-nel vegigmentem, nyertem. wheelie: vegig ketkerekeztem a palyat, a 200labjaval nem sok vizet zavart. speed run: bukott, nyertem (szinten vegigsetaltam a palyan). drag: par mp-cel vertem. utolso verseny: 25ticket-em van, ami fullra javitja a kocsit. _MIND_ elment. ha bukott, mentem 40-nel, a cel elott volt vmi feltegla vagy nemtom mi a palya kozepen, de szinte ugrott egyet a kocsi. a sik aszfalton.. mar a dvd szettores is megfordult a fejemben. demoban siman nyertem, kocsi beallitas jo. egyszeruen elegem van abbol, hogy ha jol mennek, akkor meg kozbe szol vmelyik buzi ellenfel, vagy kibaszott uthiba. lassan meg nem lehet menni, a budos eletben nem nyerne ugy az ember..
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Ezt én is aláírom....ma vettem egy Murciélago-t....csoda.....nagyon stabil és emellet gyorsis....750ezret kiadni egy Zontáért nem egy főnyeremény úgygondolom...
-
priusz
aktív tag
válasz
Biztos jó. Kicsit előbb is írhattad volna, mert elherdáltam egy csomó lét minden vacak kocsira
Más: Azt tudja valaki hogy ha mondjuk sprintbe megyek egy tuningolt porsche-val ami képes 330-al is menni miért dolbálja vissza a sebességet 220-ra (tiltó táblát nem láttam)
Tempomat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest