- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hát ha adna olyan élményt, mint az Under 1, akkor nagy nehezen, de le tudnék róla mondani
Kizártnak tartom már most, ilyen messziről, hogy lesz akkora hangulata. Under 1 pont arról szólt, hogy minden pályát izomból begyakoroltál, szinte fejből tudtad mit merre hogyan. Nem volt 60² autó. Egyszerűen minek fáradni a régi hangulat visszahozásának akár a puszta megkísérlésével is? A mostani 14-15 éves célközönségnek tökmindegy mit raknak elé, egészen addig, amig apucianyucitól kapott csúcsgépben kihajtja a dualba kötött 8800asokat.
Kóborlás: engem mindig is zavart az NFS széria újabb darabjaiban. Mindig átugortam, és versenyezni akartam csak. Városoknak is mindig ugyan az a hamuszükre képe volt, 5 perc alatt undorom lett tőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest