- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hát ha adna olyan élményt, mint az Under 1, akkor nagy nehezen, de le tudnék róla mondani
Kizártnak tartom már most, ilyen messziről, hogy lesz akkora hangulata. Under 1 pont arról szólt, hogy minden pályát izomból begyakoroltál, szinte fejből tudtad mit merre hogyan. Nem volt 60² autó. Egyszerűen minek fáradni a régi hangulat visszahozásának akár a puszta megkísérlésével is? A mostani 14-15 éves célközönségnek tökmindegy mit raknak elé, egészen addig, amig apucianyucitól kapott csúcsgépben kihajtja a dualba kötött 8800asokat.
Kóborlás: engem mindig is zavart az NFS széria újabb darabjaiban. Mindig átugortam, és versenyezni akartam csak. Városoknak is mindig ugyan az a hamuszükre képe volt, 5 perc alatt undorom lett tőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest