Hirdetés
Aktív témák
-
NForce
csendes tag
Thx:C
-
NForce
csendes tag
Hát igen oroszoknál minden megy. Akárhogy is legyen megoldva.
-
Bgs
senior tag
Az a poen, hogy en vettem egy orosz verziot anno ami tokeletesen mukodik. A haverom megvette maganak itthon, hogy legalis verzioja legyen, de az nem mukodik rendesen hasonlo hibakkal (patch ide vagy oda). Igy aztan hasznalja az en verziomat es a polcon tarja a dobozos verziot, hogy be tudja muatni :)
-
NForce
csendes tag
Ha van kazád akkor szerintem ott keress rá oldalként. Én ott találtam egy külföldi warez oldalon patchet multinak.
-
NForce
csendes tag
Szeirntem nézz szét patchek után is, mert nálam is ilyenek voltak mert alap verzió nagyon szar multiban mint neten mint lanon. Először akad mind állat utájna meg potty. Szerezz patcheket.
-
csudri
őstag
UP! :C
-
-
csudri
őstag
Összekötöttem két gépet, látják is egymást, még a verseny is elindul, de kb. 5mp-cel a start után kivág a vindózba!
Ezt az üzit kapom:
movdfl - INVALID SHAPE TYPE ($00) [FILE= ealpcmovdfl.c, LINE=42]
Ötlet?
Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő