Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
NForce
csendes tag
Thx:C
-
NForce
csendes tag
Hát igen oroszoknál minden megy. Akárhogy is legyen megoldva.
-
Bgs
senior tag
Az a poen, hogy en vettem egy orosz verziot anno ami tokeletesen mukodik. A haverom megvette maganak itthon, hogy legalis verzioja legyen, de az nem mukodik rendesen hasonlo hibakkal (patch ide vagy oda). Igy aztan hasznalja az en verziomat es a polcon tarja a dobozos verziot, hogy be tudja muatni :)
-
NForce
csendes tag
Ha van kazád akkor szerintem ott keress rá oldalként. Én ott találtam egy külföldi warez oldalon patchet multinak.
-
NForce
csendes tag
Szeirntem nézz szét patchek után is, mert nálam is ilyenek voltak mert alap verzió nagyon szar multiban mint neten mint lanon. Először akad mind állat utájna meg potty. Szerezz patcheket.
-
csudri
őstag
UP! :C
-
-
csudri
őstag
Összekötöttem két gépet, látják is egymást, még a verseny is elindul, de kb. 5mp-cel a start után kivág a vindózba!
Ezt az üzit kapom:
movdfl - INVALID SHAPE TYPE ($00) [FILE= ealpcmovdfl.c, LINE=42]
Ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest