Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
baky0206
újonc
Szokott lenni, de nagyon ritkán. Talán 1-2x láttam. Általában olyan akció szokott lenni, hogy ugyan azért a pénzért kapsz több aranyat. Az valamivel sűrűbben van. Pl pont most volt helloween alatt egy ilyen. De én nem nagyon szoktam ilyeneket nézni. Ugye a havi arany éri meg legjobban. Olcsó is és sok is, csak ugye nem egyben kapod meg. Legalább is eddig úgy volt. Most néztem meg neked és látom ezen is változtattak 😡 eddig az 1790ért kaptad azt amit 3490ért. Most kicsit morci lettem.. még jó, hogy a LaFerrarim 8 csillagos, máskülönben nagyon mérges lennék. 😳 Amúgy ez az utolsó LaFerraris promo is vicces volt. 3 műszakban dolgozom, és pont délelőttös voltam mikor kezdődött, képes voltam hajnali 2re ébresztőt húzni, hogy az első pillanatban eltudjam kezdeni, hogy minnél több rajzot szerezzek. Event utolsó napján utolsó kör után 1 darab rajz hiányzott. És már nem volt semmi videó illetve restore lehetőségem. Így egy rajzért vehettem 900aranyért 10 ládát.. 😒 Na mindegy, de legalább meglett 😁 Hát érdekes kérdés, alapjában véve már amúgy is unom a játékot. Csak a promok és az eventek miatt játszom. Illetve még a szezon. Jelenleg szinte minden alap autóm ami nem eventes autó maxon van tervrajzból, 650s áll 7 csillagon es az Aventador, egyikhez 33 másikhoz 27 rajz kell még. Azok most ösztönöznek. Ennyi pont elég, emlékszem a játék elején, olyan sok mindent kellett volna megcsinálni, hogy attól éreztem, úgy hogy kiégek. 😊
@ssymon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gumi és felni topik
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Azóta nem nagyon találkoztam nagyobb leárazásokkal xD