Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B******** #15 üzenetére
Nekem van konkrét kedvenc autóm.
Mivel van a háznál két Volkswagen-ünk is és nagyon szeretjük őket, így nem volt kérdés, hogy a játékban a VW GTI-re fogok hajtani.Ez a kinézet ma este munkából való hazabuszozás eredménye (egyenként 2 mb-os képek!):
KÉP 1
KÉP 2
A színe nem véletlen, a 3-as Golf-unk tiszteletére választottam.Sajnos az ész azt diktálná, hogy az Imprezára feküdjek rá, mert alapból erősebb autó ugye, de sajnos semmi sem fűz hozzá magához a márkához (max kicsit a Colin Mcrae Rally játékok).
Ugyanígy már a következő kocsikategóriába is kiszemeltem előre, hogy onnan én csak is a régi Porsche-t fogom elsősorban pátyolgatni, egyszerűen imádom az egész autót kinézetre úgy, ahogy van (valószínűleg a régebbi NFS-ekből visszaköszönő kellemes nosztalgiafaktor okán is).
Pont pár órája sikerült kiraknom egyébként azt a Porsche-t is, szóval nem kell már tovább halmoznom az anyagokat a raktárban (direkt nem építettem a már szintén meglévő BMW-be és az RX7-be szinte semmit sem, vártam a Porsche-t).
Jaaa, az BRZ alkatrészei meg én sem értem hogyan kompatibilisek nálad RX7-tel, mikor külön kategória a két autó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak az AI-ra gondol az Apple M5 SoC
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Spórolós topik
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest