Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-secret- #150 üzenetére
Ez az Easydrive egy hatalmas mínusz egyébként a részemről és fel is akartam hozni témaként korábban, csak mindig elfelejtettem eddig, szal köszi érte!
Tehát ennek most komolyan annyi haszna van, hogy robotpilóta módban megnyeri a játék a beavatkozásunk nélkül a versenyt?
Egyszer próbáltam ki pár másodpercre, majd nyomtam is ki, mikor rájöttem, hogy egyáltalán nem tudom befolyásolni a vezetést.Egyébként max reggeli kávé mellett tudom elképzelni újságot olvasva, hogy közben fut automatán mellettünk az asztalon a játék és nekünk csak is annyi dolgunk van, hogy időnként húzzuk a verseny végi kártyákat.
Egyébként jóval jövedelmezőbb saját magunk játszanunk, mert így driftelni is tudunk, amiből jelentősen több pénz gyűlik a versenyek alatt.Közben írt hozzászólásodra: Mindegy, bármit is csináljon, én akarok játszani, ha már egyszer fut a játék.
Még így sem kell foglalkoznunk külön gáz-fék és sebváltással és tudom persze igen, hogy ezek érintőképernyőn egyébként is bonyolultabbak lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest