Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Ha áttörsz egy szöges úttorlaszt, akkor a esetlegesen ronccsá vált rendőrautóval együtt az egésznek - úgy értem a szögeknek is - el kelene tűnniük onnan rövid időn belül, nem?
Természetesen csak azért hajtottam át rajta, mert nem számítottam rá, kikerülni meg már nem volt idő. A térképen sem volt jelezve..
[Szerkesztve] -
Kazimír
őstag
Azt hiszem az 1.3-as vagy milyen patch volt hozzá? Na, az van fent.
Egyébként találtam még egy érdekes hibát. Az egyik üldözés folyamán áttörtem egy szöges úttorlaszt az alagút bejáratánál, majd úgy 1,5 perc múlva újra arra haladva padlógázzal áthajtottam a még mindig ott lévő szögeken!!Nyamm! Az eredményt azt hiszem nem kell részletezni:
[link] -
-
-
klambi
addikt
ezt a cd-hide-t valahogy ki lehet kerülni mert elég szar hogy folyton ezzel kell baszakodni meg marhasokxor nem is indul van erre valami gyógyír..?
-
dnelb
veterán
Hamachin keresztül hatalmas élmény játszani ezzel a gammel
Akinek nem működne írjon bátran privit
-
Kazimír
őstag
Egy érdekes hiba. (Lehet, hogy volt már, akkor bocs). Ha elkölti az ember az összes (vagy majdnem az összes) pénzét, aztán lefogatja magát a zsarukkal, akkor persze elveszik a kocsiját, merthogy nem tud fizetni. Ekkor másik kocsit kell választanod. Ha mindegyikkel ugyanígy jársz el, akkor az utolsó kocsid lezárása után vége a dalnak. Nem léphetsz ki, mert kocsit kell választanod, fizetni nem tudsz, mert nincs miből, eladni pedig egyiket sem lehet, amig nem fizettél értük. A kör bezárult. Ctrl+Alt+Del..
Igazatok van, ki az a hülye, aki ezt megcsinálja. Én is csak kíváncsiságból. Nincs erre valami javítás? -
Palika71
őstag
Köszönöm a törődést, de még csak próbálkozom.
1. Regisztáltam de ezt írja: ''Palika71, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. ''
Sajnos nem naon vágom ez englist.
Ezért ezt átléptem, és átmásoltam a DVD -t, de azon nekem nincs autorun.cfg -m.
Egy cfg van, de az ''server.cfg''.
És ha lennél olyan kedves, és egy notepad letöltési lehetőséget is írj, mert nem találok.
KÖSZI! -
Skipp
senior tag
Megpróbálok segíteni.
Elmész ide: [link]
Ha tudsz angolul akkor ne olvasd tovább.
Van 3 kép valahol a 3. hsz környékén. Hogy meg tudd nézni őket regelj, és tied a megoldás.
Ha ez sem segít, akkor van a egy másik lehetőség is: mountold be a gamet, másold le az összes filet egy mappába. Ahova bemásoltad ott megnyitod az ''autorun.cfg''-t notepaddal, aztán ''DirectXVersion=9.0c''-ből átírod a 90.c-t 0-ra, majd mented, futtatod a setupot a mappádból és elvileg működik. -
Palika71
őstag
Autorun -nál választok egy ''install'' -t (játéknak), kiadja a liszenszt, majd kéri a cd-key -t, aztán pár másodperc mulva már írja is a dx problémát.
Ha telepítem a lemezen lévő dx -et, akkor az renben elindul, majd miután átvizsgálta a gépet ,a dx -et már nem telepíti fel, hanem azt írja, hogy a DirectX 9.c készen áll a használara.
AZ EA -tól meg azóta sem hívnak... -
Palika71
őstag
Köszönöm!
De nem jó úgy sem.
Nemrég töltöttem le a demóját, és az is ugyanígy pampogott a DirectX9.c hiánya miatt, de erre itt a fórumon találtam megoldást.
Akkor azt kellett csinálni, hogy a letöltött zip -et kitömörítve bekellett másolni egy könyvtárba, és onnan kellett indítani a telepítést. Az működött.
De tegnap megvettem a full verziót, és ennél is ugyanez a hibám.
Itt nem tudom megcsinálni ezt a varázslatot.
Folyamatosan arra kér, hogy töltsem le a Microsoft -tól a DirectX9.c -t, vagy magasabb verziót. Az is érdekes, hogy webcímet ad meg, és nem is a saját DX könyvtárát a DVD -n.
Esetleg valami más ötleted nem lenne?
Tegnap felhívtam az EA hotline -ját, és az üzenetrögzítő azt ígérte, hogy 24 órán belül felhívnak.
Azóta is várom... -
Palika71
őstag
Sziasztok!
Vettem egy eredeti, bolti Most Wanted DVD -t, és az a problémám, hogy nem indul el a telepítés, mert a játék szerint nincs elég friss DirectX -em, és javasolja, hogy töltsem le a 9.0c -t.
Pedig van.
Igazán örülnék, ha tudna nekem esetleg segíteni valaki ebben! -
Dirtyz
őstag
Megint felraktam a játékot, ki akarom választani, hogy kormánnyal akarom játszani. De ahogy kilépek a beállításokból visszarakja billre.
Hogy tudom megoldani, hogy megmaradjon a kormány beállítás? -
Motion_Blur
félisten
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a MW játszható a neten feltört verzióval is, vagy csak a jogtisztával?
Vagy ez attól függ, hogy valaki feljelentkezett-e már a törésnél használt szériaszámmal?
A kérdésem természetesen szigorúan elméleti, szakmai jellegű.
KÖSZÖNÖM!
[Szerkesztve] -
lúzer
veterán
válasz
.:Kristian:. #55 üzenetére
Párat letöltöttem, bár még nem tudom mennyire bonyolult berakni azzal a vinyl szerkesztővel.
[Szerkesztve] -
lúzer
veterán
Köszi, akor fel se teszem.
-
lúzer
veterán
[link]
azért kíváncsi vagyok, mit tud ez a ferrari -
lúzer
veterán
F..sz..m, 30 millánál (bounty) elszáll a program brrr.
Egyébként az a megfigyelésem, hogy alkatrészekből összerámolt kocsinál hajlamosabb kifagyni a progi mint pl. a bmw-nél, ami ''készre'' van szerelve. -
Skipp
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
Hogyan kell át állítani, hogy km/h mutassa a sebességet és ne mph-ban?
Tudom visssza kéne olvasnom 1000hsz-t és megtudnám a választ... -
Sadriel
tag
válasz
UnConnecteD #36 üzenetére
Azt nem vártam, de valami frappáns end-videot mindenképp. Lehet, hogy az én igényeim magasak, de gondoltam hogyha elkezdenek egy történetet( bármilyen bugyuta is), akkor be is fejezik. Ennyi.
Azért egy laza oboa mindenképp belefért volna.... -
Optimus 6
csendes tag
válasz
UnConnecteD #36 üzenetére
vagy az is lehet hogy megmutatja az ő kis gyönyörű házát és azonbelül aszép kis kétszemélyes ágyát
-
zws
senior tag
én meg ezt az oldalt ajánlom mindenki figyelmébe[link]
igaz hiába linkellem mert má senki nem döntöget.
de azért az újjak lássák h volt itt mozgalom bőven
[Szerkesztve] -
Optimus 6
csendes tag
ezt az oldalt ajánlom figyelmetekbe nagyon hasznos
[link]
-
Optimus 6
csendes tag
amit letöltök vinyl-t azt hova kell bemásolni
pnotosan meik mappába??
elöre is kösz
[Szerkesztve] -
Sadriel
tag
Sziasztok!
A játéknak nincsen valami befejező happy-end videója vagy valami okosság a végén?
100% -on vagyok és nem történik semmi. Gondoltam enyém lesz a csaj vagy valami ilyesmi vége lesz, de egyenlőre nem. Nálam van a gond, vagy valamit kihagytam? -
Zorc
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni.Legyőztem RAZOR-t, megnyertem a BMW-t,
Leléptem a városból és 83%-on vagyok.
Mit kell tovább csinálni? -
Dj Sügi
őstag
válasz
.:Kristian:. #21 üzenetére
-
.:Kristian:.
addikt
[link] - Itt sok mindent találtok az MW-hez! patchek, stb..
-
Skipp
senior tag
The 'Black Edition'
Just a note here that Need for Speed: Most Wanted comes in two versions which have minor differences. There's the regular edition which most people will buy, and a NFS:MW Black Edition. The additional features of the Black Edition are listed here, and include:
2 extra vehicles - '67 Camaro and a BMW M3 GTR.
8 customized cars - Supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL65 AMG, Corvette C6, Mercedes-Benz SL 500, Porsche 911 Carrera S, and Corvette C6.R.
An exclusive additional 'Black Edition' Pursuit Challenge.
3 exclusive races.
Additional vinyls.
Bonus DVD with additional material like behind-the-scenes movies, vehicle showcases and car art galleries. -
sharpapa
senior tag
Jut eszembe srácok. A MW Black edition miben üt el az alaptól?
szerk.: mert nekem is Black Edition van, de ugy tom ugyanaz mint minden havernak...
[Szerkesztve] -
zws
senior tag
válasz
.:Kristian:. #11 üzenetére
a videt le kell valami progival tömöriteni
SzalaiG köszia motor má nem fontos
[Szerkesztve] -
zws
senior tag
hát hamár ilyen csunyán indult a topik feldobom a REKORDAL!
megdöntöttem a Murcielago 425-ös max speed-jét mely full junkman tuningol érhető el.
Új csúcs 428 C. GT-vel------->[link]
videót is csináltam csak 20mega lett és le kell tömöritenem -
Viktor77
titán
A modi (én) azért zárta be az elöző topicot, mert a topicnyitó írt a modkereső topicba, hogy megnyitotta az újat. Érdemes lenne megnézed a zárás kérésének időpontját és azt, hogy én mikor zártam valójában.
És én kérek elnézést amiért nem tudtam a ti kis megállapodásotokról, hogy nem nyittattok újat. -
Dj Sügi
őstag
válasz
HDR renderin #5 üzenetére
elég vegyes a kínálat!
[Szerkesztve] -
HDR renderin
senior tag
engem 30 percen keresztül kergettek ezek a gyökér zsaruk.
jött minden tank,uszány betonfal szögesléccel,helikopter a köbön,légvédelmi bombázok,vadászgép kár hogy nem volt nekik.
SUV köcsög is jött,mentem erre vissza nézek hogy mennyien jönnek,kb olyan 20 zsaru volt egyszerre mögöttem.
Kis Subaru Impreza WRX STi odapakol nekik.
ugy boritottam fel a rendöröket mint ha kártyábol lesz volna a karosszéria.
aztán már untam a banánt és eltipliztem onnan hagy szenvedjenek.
LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
zws
senior tag
válasz
.:Kristian:. #1 üzenetére
hát nah..... wazze olvassálmár visszfele IS! mi megbeszéltük h nem nyitunk újjat mert nem ir bele senki ENNYI.
[Szerkesztve] -
lúzer
veterán
up!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest