Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarfx
aktív tag
Drift
Kimei Temple
413,753
[link] -
bogarfx
aktív tag
Emanuelle lattam asszem a Smallvile-be is mint Lex Luthor felesege
Asszem o volt az de nem vagyok benne biztos..Nem mondom nem rossz csaj de szerintem Josie Maran jobb volt
Nektek mi a velemenyetek???
-
bogarfx
aktív tag
válasz
horvathkrisz #561 üzenetére
Horvatkrisz probald ki ezt
options->ea trax es kivalasztod a zenekategoriat amelyiket nem akarod(techno es hip-hop) es szepen felul a szamokat offra teszed persze a rock muzsikakat hagyd on-on
Nekem igy de mondjuk csak egy versenyt mentem..es kozbe szolt a rock muzsika
Igy biztos kell mennie -
bogarfx
aktív tag
En is csalodtam a Carbonban
Hat kb 15 ora alatt megvolt a Career.Na jo hogy meg van Challenge de pl a MW sokkal hosszabb volt es abban is pont volt ilyen challenge
Keves a verda meg a MW -bol szeretet Murcielago eleg gyengen meg marmint fordul.Azt akarom mondani hogy a tunner verdak sokkal jobbak mint a tobbi kategoria..marmint nekem jobban mennek
A zenek meg hat rohadtul szarok.En pedig birom a house muzsikat is de szinte gy arravalo szamot meg nem halottam bezzeg a MW-ben
Mondjuk Josie Maran is jobb volt a MW-ben mint most ez az Emanuelle Vaugier vagy ki
Ez is csak szemelyes velemeny
Ja meg hogy multi se legyen egy ilyen jatekban hat nemtom
Azert mondjuk el lehet vele lenni eppensegel
En tobbet vartam volna tole na majd talan a Test Drive Unlimited
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest