Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Így van, csak akkor ad sofőrképesség bónuszt ha uraltad az adott eseményt, legyen az verseny vagy kőrözés. Ha uraltad, akkor is újracsinálhatod, de csak az eredeti összeg 10%-át kapod már érte (ez akkor is így van ha elsőre csak győztél és újrajátszod az uralkodásért).
Mindenképpen érdemes hajtani az uralkodásra, hiszen a végére megduplázza pl. a bevételi bónuszt, vagyis egy 50ezres versenyért közel 100ezret kapsz és ez baromira nem mindegy. Plusz az alkatrész árak is a felére csökkennek, szintén nem mindegy, hogy negyedmillióért tudsz egy 1. szintű autót végső állapotra tuningolni, vagy 130-140 ezerért.
-
Myers
senior tag
Frissítettem a drivert 8.10-ről 8.12-re.
Meg a directX-et is. Bár elég érdekes, mert találtam egy 30, és egy 90 megás csomagot. a 30 megás le sem futott, mert azt írta, hogy már fent van, ezért a 90-eset felraktam.
Minden nagyon szép volt, nfs-ben sorban nyomtam a futamokat, aztán egyszer csak kék halál. Valami ati3....dll szállt el. De szerintem ez csak véletlen, mert múltkor a tcpip.sys, azelőtt meg egy olyan .sys, amiről még soha nem is hallottam. Nem beszélve a sok "csak az nfs záródik be" esetről.
Most visszavettem a memória órajelét. A slotokkal szerintem nincs gond, mert 2*1-et cseréltem 2*2-re, tehát ugyanabban vannak.
-
Myers
senior tag
corvette, Viszlát:
Úgy néz ki valóban nálam van valami gond. Ugyanígy kilép a serious sam 2.epizódból és a halflife2-ből is.
Az lesz amit mondtatok, + leveszek minden tuningot. Ráadásul nemrég raktam a gépbe még ramot, de a serious sam 1. epizódot már így játszottam végig, és soha nem fagyott.
Na akkor jól lehordtam szegény nfs-t.

-
Viszlát
addikt
Sajnos nem igazán érzékelhetőek a sofőrképességek. Legalábbis volt, hogy direkt figyeltem, kaptam összesen 25% motor, 15% nitrót, de se a gyorsulás nem változott, se a végsebesség.
Egyébként annak ne örülj nagyon, hogy miket nyomsz le. 11-es szinten már van olyan verseny, amiben az ellenfelek között ott figyel a Zonda és megverhető egy hármas szintű autóval, de aztán 14-es szinten már Porsche GT3-mal is csak nagyon nehezen.
Sajnos minél többet játszom vele, annál több baromság derül ki. 14-es szinten vagyok jelenleg, valahogy kimaradt egy 6-os szintű verseny, gondoltam megcsinálom, 2-es szintű autóval sima ügy. Megy is, 82%-nál 21 másodperc előnyöm van, aztán egyszercsak feltűnik a térképen az egyik ellenfél és hiába megyek a maximális 244 mérföldes sebességgel, valami iszonyat sebességgel közeledik, majd le is előz egy Camaro Concept, aminek a végsebessége legmagasabb tuninggal 200 mérföld körül van.
Na meg a szokásos idiótaság, hogy az ellenfél autója olyan, mintha falnak mennék, de ők úgy lökdösnek engem mintha papírból lenne az autó....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na meg a szokásos idiótaság, hogy az ellenfél autója olyan, mintha falnak mennék, de ők úgy lökdösnek engem mintha papírból lenne az autó....
...