Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Senki sem töröl ennél jobban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Hát ja ez az árnyék dolog nem is gáz erre nicsn kifejezés leirni milyen egő az EA számára hogy egy ilyet igy kimer adni..lassan 2009-ben hát ez valami szánalom. én ezt a grafikát amitnyom a játék semmire nem tartom. Én ehhezannyi főzök csak hozzá hogyDEC. 3. GTA IV és hogy beteljesült az EA félelme amikor nemadták ki a PS-t csak A TDU megjelenése után. avgy hogy is volt... hát a TDU az IGEN az játék!! nem mint ezek...
erről ennyi hog a gépem NFS-t Undergrond 2őn kivül nemfog többé látni az is biztos !! -
Sirandrish
legenda
hm...Undergroud 2 a nagy kedvence..akkor legfeljebb felcsüröm neki azt

Azért annyira nem lehet rossz...má hogy pl a HP2 ne menjen..Emberek!
Audi T-m mire cseréljem? van 165K-m Verdára és tuningra...ennyit sikerült spórolnom...valamit vennem kell mert a TT-vel már nemigazán nyerek semmit...
-
efegyke
tag
Nálam meg olyat csinál(t) a játék hogy húzott videokártyával mikor beléptem az autós menübe lefagyott a játék,zene ment tovább majd kékhalállal ati...dll-re hivatkozott.Ha pedig videokártya nem volt huzva akkor is ugyanezt csinálta,csak mikor másodjára léptem be az autós menübe.Más játéknál meg eddig se csinálta és most se több óra után se.Szóval nálam is uninstall lett
-
mindfreak
őstag
Számomra felfoghatatlan, hogy lehet ilyen gyengén megcsinálni egy játékot és - pénzért - kereskedelmi forgalomba bocsátani. Mintha pár hét alatt dobták volna össze vagy nem lett volna elég idejük befejezni. Eddig se voltak olyan hűde nagyon jók a NFS részek, de legalább igényesen meg voltak csinálva. A Pro Street ehhez képest profi kivitelezésű volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ, SZÁMLÁS, GARANCIÁS GAMER PC Ryzen 5 9600X RTX 5060 Ti 32GB RAM 1TB NVMe AIO vízhűtés
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- MSI GS65 Stealth Thin 8RE I7 8750H, 32GB, GTX1060, 144Hz, 2.5TB SSD
- 5 ÉV GARANCIA - Asus TUF Gaming LC II 240 ARGB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest