Hirdetés
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F-ECT$
titán
A hangbeállításoknál nem lehet véletlenül levenni 0%-ra

Ezt leszámítva is van benne jópár zavaró tényező:
-nem lehet a 3 menetes versenyeknél azt mondani az 1. menet után, hogy nem akarok javítani (drift, drag, wheele)
-a king-ek iszonyat gyöngék, és a kocsijuk is az (a speed king tud kb 280-nal menni...)
-kevés pálya ismétlődik sokszor (mondjuk itt legalább nem próbálkoztak a mirror mode-dal, amit utálok)
-bár sok a választható kocsi, a legtöbb még full tuning után sem lesz használható semmire
-a dinamikus pontszámításnál egy kicsit elmérték a dolgokat (sector shootout-ban pl kifejezetten hátrány az erős kocsi az utolsó pályákon, de a driftre is bőven elég végig egy rx7)
-a 403 km/h-es max sebességvágás kicsit furán hat úgy, hogy előtte még iszonyat jól gyorsul a kocsi
-egy 730 lóerős kocsival ugyanolyan gyorsulást lehet elérni, mint egy közel ugyanakkora súlyú 1000 lóerős kocsival
-nincs kormány + pedál kalibráció, és bár alapvetően jól van beállítva, én szívesen finomhangoltam volna még rajta
-nincs 3D műszerfal nézet
-stb...Hogy ezeket tudták-e javítani, arra kíváncsi vagyok. Mondjuk a lemodellezett 100 km (mérföld
) útszakasz jónak tűnik 
-
F-ECT$
titán
Az UG1 még megvolt, végig is játszottam, és a városi utolsó kanyarban nekimegyek a teherautónak részt leszámítva tetszett is.
Itt a PS-ben egyébként kevésbé éreztem azt, hogy utolérnek bármolyen helyzetből, és én sem nagyon tudtam mit kezdeni az 5 mp-es hátránnyal, ha az ellenfélnek erősebb kocsija volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

egyetértek