Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Az Audi TT-t válaszd!!! Én kíváncsiságból feltuningoltam az autót és igen kellemeset csalódtam benne, amint az elején megnyertem feltuneroltam és majdnem azzal vittem végig az egész gémet. Később vettem egy corvette z06-ost, erre is érdemes átváltani amint fel lesz oldva. De visszatérve a TT-re érdemes belekölteni a pénzt a teljesítmény és az irányítás tuningba! Ha már a profi cuccok lesznek benne akkor a kocsi 200 mp/h-val azaz 320 km/h-val fog menni!
-
V8TommY
tag
Nem próbáltam még, de 2 okból azt hiszem mégis inkább hagyom.
Az első, hogy aranylemez lett az Undercover, 9 nap és landol.
A második meg az általad leírt hibák összessége.
"egy 730 lóerős kocsival ugyanolyan gyorsulást lehet elérni, mint egy közel ugyanakkora súlyú 1000 lóerős kocsival" Ez azé[B][/B]rt elég necc. Még a hangosbemondónál is gázabb.
-
V8TommY
tag
Szerintem a sebességéhség miatt tetszhetett.

Underground 1-2, Most Wanted és Carbont hagytad ki ezek szerint. 4 részből az első hármat kipróbálhatod nyugodtan szerintem játszható lesz (és rájössz, hogy ha az Undercover így fog kikönni ahogy most reklámozzák akkor kb olyan mintha a Most Wanted Special Editiont látnád.)
Az Undergoundtól kezdve ez van, hogy bármennyire is próbálsz figyelni az ívekre, váltásra, legyen akár az aktuálisan elérhető "legjobb" autód, akkor is a seggedben lesznek úgy hogy az ellenfélre minden hat csak fizika nem. Ha meg a nagy feszülésben elnézel egy kanyart, az ellenfél 25 másodperc előnyéből, fél kör alatt 1 másodperc lesz. Undoritó na, de ez van. A Most Wantedet végigjátszottam kb 4szer. A második végigjátszástól már egész jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

itt 4850 van