Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Sztem azok akik a kezdetekben az első részek rajongói voltak, azoknak a jórésze már rég nem kapja fel a fejét egy új NFS hallatán.
Gyusz: Az utolsó részek közül kinek mi a mélypont. Nekem a Carbon és a Pro street is ugyanolyan mélypont. Számomra a Pro Street egy unalmas, erőltetett hangulatú, rossz irányítású játék lett.
-
Gyusz
őstag
Szerintem a ProStreet jó lett, nem tökéletes, de a Carbon és a Hot Pursuit 2 sokkal inkább volt mélypont a sorozatban. Ezek szerint 8-10 év körülire tehető a korom?

"Bár a Carbon óta visszafejlődik a sorozat"
Mivel csak egyetlen rész jelent meg eddig, ezért ezt így túlzás lenne kijelenteni.Konzolokon több a jó autós játék, PC-n nincs igazi konkurencia, ennek ellenére én sem értem, hogy miért nem erőltetik meg jobban magukat. Ha tényleg egy csapat dolgozik az aktuális epizódon, akkor szimplán hülyék, igazán kétfelé választhatnák a fejlesztőket (nem is kéne feltétlenül fele-fele arányban). Ha meg nem, és korábban elkezdenek dolgozni a játékokon (és nem durván 1 év a fejlesztési idő), akkor igazán csinálhatnák jobban is. Nekem még mindig az a véleményem, hogy kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel a Need For Speed az az autós játék, amire biztosan számítani lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Eladó 2 db pixel 7
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest