Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Samsung LCD és LED TV-k
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Eltűnt a fél internet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
A Carbon óta, az a Carbont is belevonja szvsz. Ha nem, javítsatok ki.
Nekem még boxon se tetszett a Pro Street, hiába jó ott a grafja, a fizika meg az irányítás annyira gagyi, hogy az egésztől elvette a kedvem. És akkor még ott van az agyament gyorsulás, meg az indokolatlan kicsúszások (emelkedőnél kis ugratásnál állandóan irányíthatatlanná vált az autó), egyszerűen nem tudom mit akartak vele... Értelmetlen gagyiság az egész, nem tudtam hova tenni egyszerűen. Én most két hónapja tolom a Burnout Paradiset, letekertem több mint 2000 mérföldet benne, és még csak 68%-nál járok, de még mindig nem unom, és akkor még ott van az online rész amit még csak a demóba próbáltam, fullba még nem. Értelme annak se sok van, de akkora a hangulata, hogy teljesen mindegy, jó így is. ezért mondom, hogy 5vözni kéne a két játék jó adottságait, és akkor a világ legfaxább árkád játékát alkotnák meg vele, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Samsung LCD és LED TV-k
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- eBay
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem még boxon se tetszett a Pro Street, hiába jó ott a grafja, a fizika meg az irányítás annyira gagyi, hogy az egésztől elvette a kedvem. És akkor még ott van az agyament gyorsulás, meg az indokolatlan kicsúszások (emelkedőnél kis ugratásnál állandóan irányíthatatlanná vált az autó), egyszerűen nem tudom mit akartak vele... Értelmetlen gagyiság az egész, nem tudtam hova tenni egyszerűen. Én most két hónapja tolom a Burnout Paradiset, letekertem több mint 2000 mérföldet benne, és még csak 68%-nál járok, de még mindig nem unom, és akkor még ott van az online rész amit még csak a demóba próbáltam, fullba még nem. Értelme annak se sok van, de akkora a hangulata, hogy teljesen mindegy, jó így is. ezért mondom, hogy 5vözni kéne a két játék jó adottságait, és akkor a világ legfaxább árkád játékát alkotnák meg vele, az tuti.