Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Enton

addikt

válasz keIdor #749 üzenetére

Napszakváltozás van benne!!!!
    Elég megnézni pár (szerintem inkább mindegyik) verseny első pár kanyarjáig hogy az árnyékok szépen vándorolnak mint a far cry 2-ben mikor safehause-ban mentesz csak itt zavaróbb! Tehát elég a napot nézni és mögötte a felhőket tehát az égbolt változatlan a nap pedig szépen vándorol!:D
    Lehet hogy ezért kaptunk ilyen szép recés pályaárnyékokat, de az autóé sem a legjobb!:(

1920*1080 ban jobban megy mint 1280*1024-ben. Minden max de laggol néha.:(

Pár kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ami eddig tetszik:

-WV Sirocco
    -nincs teljes egészében lezárva a pálya mint eddig a U, U2, MW-ben oda megyek ahova akarok a pályán belül
    -lehagyásos verseny
    -autópályás lehagyásos verseny
    -újra van sorrund hangtámogatás
    -csajozni fogunk a story alapján:)

Ami nem:

-zene (zene kikapcs winamp elindít)
    -árnyékok
    -füst bug(sokszor van hogy a sprint 80%-nál már látszik a finish kék füstje pedig még elég messzi van)
    -zuzható pályaelemeken való áthaladás(sokszor nem látok semmit nagy feketeségen kivül pár mp-ig)
    -indexelős mégis utolsó pillanatban nekemjövő szembeforgalom
    -fizika(mármintha van benne ilyen, pinballmód az tuti van falról a másik falig is csapódtam már)
    -kicsit átláthatatlan menü(amugy jól néz ki)
    -kevés pénznyeremény(nehéz lesz összegyűjteni minden kocsit)
    -nyert kocsit nem lehet eladni csal "eltávolítani"

Így pár óra játék után ennyi de fognak még gyűlni minuszban és pluszban is a dolgok. Remélem pluszba jobban!
    Amugy nehéz lerakni akármennyire is bughalmaz az egész!

• DeSanto

őstag

válasz keIdor #749 üzenetére

Az emberek nem biztos hogy jó ötlet.
    Akkor már megérdemelné a 18+ kategóriát mivel ez is fontos a játékfejlesztésben hogy milyen közönséget céloz meg.Nem szép látvány mikor elütik az embereket 200-al a járművek.
    Persze a fizikára is gyúrhattak volna.
    Napszakváltozás is lehetne.Én úgy képzelném el hogy lenne éjszakai és nappali futam.
    Még annyit fűznék hozzá hogy a közúti járművekre gyúrhatnának és arra hogy az épületek ne a szemem előtt jelenjenek meg.Régen nem ilyen volt az NFS.
    Mindezeken kívül biztos tart pár óra kikapcsolódást sokmindenkinek ez a játék.

Jó szórakozást. :R

Új hozzászólás Aktív témák