- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonpet
csendes tag
MID raptor_8 tablet "boldog" tulajdonosa vagyok. Persze tudom mit vettem 33.000,- Ft-ért, így a kapott minőséget firtatni nem fogom... KINGO root-tal elkövetett rootolás után a phoneprovider.apk-t és társát eltávolítva rendkívül jó eredményt értem el az üzemidő növelése tekintetében! 1,5-2 óra helyett böngészéssel, meg olvasással 4-5 órát kibír egy töltéssel a szerkezet.
Lenne kettő kérdésem, aki tud, kérem válaszoljon!
1. DSP Manager Pro telepítése után a hangszóró folyamatos, halk búgásba kezdett ami zavaró. A csomag eltávolítás nem vezetett eredményre, factory reset nem vezetett eredményre. Beállítások közt semmi célra vezető megoldást nem találtam. Ötlet?
2. Az akkumuláror 44% töltés fölé nem megy, ha a kikapcsolt tabletet töltöm (egész éjjel rajt van a hálózati töltő, sokadik alkalommal). Ha viszont a bekapcsolt gépet töltöm, simán felmegy 100%-ra pár óra alatt (pontosat még nem mértem) és tartja ezt a 4 óra körüli üzemidőt! És resetel az akkumulátor üzemidejét kijelző alkalmazás is... Ebben ötlet?
Köszönöm, ha valaki reagál!
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Biliárd és snooker topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest