- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
franklajos
csendes tag
Vettem egy Navon Platinium Explorer nevezetű 7"- os tabletet.Egy hétig működött rendesen.Utána belassult, szinte nem is nyitotta meg a programokat. Letöröltem az összes feltelepített programot de semmi változás.Csináltam egy gyári állapot visszaállítás. Onnantól fogva még a gyárilag telepített programok is eltüntek róla. Gondoltam, semmi gond, a google playról visszatelepítem őket.Akármelyik verziót is rakom fel bejelentkezés után rögtön leál. Romot sehol sem találok hozzá. Annyit sikerült kiderítenem, hogy Romániában Evolio Evotab Fun véven forgalmazzák, de ott is csak halott lineket találtam a romhoz. Ha valakinek van ötlete kérem segítsen. Még annyit, ha valaki vásárlás előtt áll eszébe se jusson ilyet venni!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Formula-1
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Honda topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest