- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
Gondolom rám célzott
Tényleg inkább az intel felé hajlok, szép kis lap, de mATX-es ház lesz majd egyszer, így nem lenne értelme szerintem ITX-et tenni bele, ha jól láttam a hasonló tudásúak drágábbak is, és kevés a SATA rajtuk.
Amit néztem tényleg kicsit erős, de ez alá olyan nagyon nem akarok menni, egy "bőven elfut" kategóriát szeretnék nem egy "éppen elég" konfigot, mivel többféle szerverként is üzemelne párhuzamosan nem csak NAS-ként.Windows Server 2008 R2 Standard, Enterprise, Datacenter, and Web (x64) jól összehaverkodik a win7-el nem? mert minden gépen az van itthon, és erre ha minden igaz be tudnék jelentkezni suliból laptoppal is adatot turkászni? Megtaláltam MSDNAA-n, úgyhogy ingyé lenne ezis eredetibe.
Jó lenne valami raidet összehozni minden vinyóhoz persze, de ahhoz kellene valami vezérlő is, és nem szánok százezreket költeni olyan kartyara ami elvisz 5-6 lemezt raid5-ben. (később még lehet róla szó, ha már több adat lesz)
Az adatok nagy része "manuális raid1"-ben van jelenleg, avagy letöltődnek a NAS-ra, és amit használok az felkerül a gépre is, tehát ha a gépben, vagy NAS-ban kihalna valami ami fontos megvan máshol is. Ami nem fontos adat, pl egyszernézős filmek azt nem másolgatom fölöslegesen, úgyis törlésre kerülnek. az adatok nagy része ilyen átmenetileg tárolt cucc, ezért nem tartom létfontosságúnak a drága helyet ezek védelmére fordítani.
Hogy lehetne legbiztonságosabban, és persze legolcsóbban (tudom, tudom, ilyen nem létezik..
) megoldani valami védelmet? gondolom csak szoftveres jöhet szóba, megérí abből raid5-öt csinálni? vagy jobb az alapverzió, hogy ami fontos az raid1-re, ami nem az natúr?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest