Hirdetés
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
Gondolom rám célzott

Tényleg inkább az intel felé hajlok, szép kis lap, de mATX-es ház lesz majd egyszer, így nem lenne értelme szerintem ITX-et tenni bele, ha jól láttam a hasonló tudásúak drágábbak is, és kevés a SATA rajtuk.
Amit néztem tényleg kicsit erős, de ez alá olyan nagyon nem akarok menni, egy "bőven elfut" kategóriát szeretnék nem egy "éppen elég" konfigot, mivel többféle szerverként is üzemelne párhuzamosan nem csak NAS-ként.Windows Server 2008 R2 Standard, Enterprise, Datacenter, and Web (x64) jól összehaverkodik a win7-el nem? mert minden gépen az van itthon, és erre ha minden igaz be tudnék jelentkezni suliból laptoppal is adatot turkászni? Megtaláltam MSDNAA-n, úgyhogy ingyé lenne ezis eredetibe.
Jó lenne valami raidet összehozni minden vinyóhoz persze, de ahhoz kellene valami vezérlő is, és nem szánok százezreket költeni olyan kartyara ami elvisz 5-6 lemezt raid5-ben. (később még lehet róla szó, ha már több adat lesz)
Az adatok nagy része "manuális raid1"-ben van jelenleg, avagy letöltődnek a NAS-ra, és amit használok az felkerül a gépre is, tehát ha a gépben, vagy NAS-ban kihalna valami ami fontos megvan máshol is. Ami nem fontos adat, pl egyszernézős filmek azt nem másolgatom fölöslegesen, úgyis törlésre kerülnek. az adatok nagy része ilyen átmenetileg tárolt cucc, ezért nem tartom létfontosságúnak a drága helyet ezek védelmére fordítani.
Hogy lehetne legbiztonságosabban, és persze legolcsóbban (tudom, tudom, ilyen nem létezik..
) megoldani valami védelmet? gondolom csak szoftveres jöhet szóba, megérí abből raid5-öt csinálni? vagy jobb az alapverzió, hogy ami fontos az raid1-re, ami nem az natúr?
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) megoldani valami védelmet? gondolom csak szoftveres jöhet szóba, megérí abből raid5-öt csinálni? vagy jobb az alapverzió, hogy ami fontos az raid1-re, ami nem az natúr?