- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
tudom én, hogy igazad van, ennyér nem is venném meg a külsőt
de én különösebben nem kívánok asztali gépbe fektetni, meg a dv kamerát se nagyon kívánom használni
nekem csak meg kell oldani, különösebb befektetés nélkül a dolgot :) ami egyre lehetetlenebbnek tűnik :)
télleg köszi -
X-COM
nagyúr
az biztos, hogy én asztali gépbe pénzt nem kívánok ölni, mert nem használom, meg pénzem sincs rá
apám megint nem nagyon fog költeni rá, mert most nagyon nincs miből, kamera is nyert pénzből lett :)
egyébként mindenképpen vcd/dvd lenne a végtermék, hogy csak benyomják az asztalai lejátszóba és ''csókolom'', ezt munkahelyen végülis meg tudnám oldani
köszi a segítséget, sejtettem, hogy gondok lesznek a teljesítménnyel, de arra nem számítottam, hogy ennyire komoly gondok -
X-COM
nagyúr
bevallom én nem használtam még, csak barátcsajszim hülyült benne régebben és ő mondta, hogy 2es több effectet tud, stb...
viszont rákerestem neten, és elvileg tud [L]http://www.microsoft.com/windowsxp/moviemaker/learnmore/backtocam.asp[/L]
viszont apám vett dv kamerát, és gondolkodik digitalizáló kártyán, pyro 1394dv for notebooks megteszi?
kb. erre van keret, mást meg online üzletekben nem találtam, pláne notihoz -
X-COM
nagyúr
windows xp esetén a beépített windows movie maker is megteheti
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest