Legfrissebb anyagok
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
az biztos, hogy én asztali gépbe pénzt nem kívánok ölni, mert nem használom, meg pénzem sincs rá
apám megint nem nagyon fog költeni rá, mert most nagyon nincs miből, kamera is nyert pénzből lett :)
egyébként mindenképpen vcd/dvd lenne a végtermék, hogy csak benyomják az asztalai lejátszóba és ''csókolom'', ezt munkahelyen végülis meg tudnám oldani
köszi a segítséget, sejtettem, hogy gondok lesznek a teljesítménnyel, de arra nem számítottam, hogy ennyire komoly gondok
Aktív témák
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Meggyi001: Kuponok....
- BMW topik
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Borderlands 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest