Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
mexel
veterán
Lehet hogy drágább lesz hosszabb távon. A net kiegészítő máris drágább hozzá, persze ezt nem teszik a reklámba.
Másrészt nem apróbetűbe kellene rakni az ilyen megkötéseket, és ez jó marketinghúzás a vodától, mert ezzel kikerülik azt, hogy ne legyen hamarosan kérdés, hogy miért nem csökkent a csomag ára amikor a hívásvégződtetési díjak kb 70%-ot csökkentek. A válaszuk meglehet rá: mi adtunk ingyen roamingot.
Lehet hogy más szolgáltató árat csökkent inkább. Abban a pillanatban ez drágább lesz. Persze addig sokan aláírnak.
Engem pl ezekre a számokra amikre hűséget kellene aláírnom nem érdekel a roaming, ezek a számok itthoni használatosak lesznek, de az hogy a plusz giga net 1500-ról 2000-re ugrik ezeknél a csomagoknál az már érdekel.Mindezt nem károgásnak szánom, de az biztos hogy amikor a hírt először olvastam jobban örültem, amikor kiderültek a részletek már egyáltalán nem.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Könyvajánló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest