- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Használt VGA / videókártya ajánló
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Új kártya aktiválása után mennyit kell várni, hogy működjön?
Az egyik kártya 2 perc után megy, a másik 1 óra elteltével sem .
"Sikeres aktiválás" üzenet ki volt írva a Voda oldalán mindkét esetben. -
karlkani
aktív tag
válasz
zaparkas #83194 üzenetére
Így van. Én kedd délelőtt voltam egy üzletben (épp arra volt dolgom). Egy idősebb hölgy intézte az ügyfeleket, kérdezte mit szeretnék. Mondom van két feltöltőkártyás SIM-em, be szeretném kapcsoltatni a VOLTE-t. Jött is a válasz, hogy "mi nem vagyunk szerviz", de azért foglaljak helyet...
Rövid várakozás után már hívtak is. Egy fiatal csajhoz kerültem. Néhány perc múlva már aktív volt, mindkét kártyán...
-
zelikocc
senior tag
Sziasztok!
Tegnap a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy online a myvodafone fiókban is lehet aktiválni a VoLTE-t. Vissza hallgattam a felvételt és azt mondta “a szolgáltatások” résznél.
Lehet én vagyok a béna, de nem találom sehol.
Alapból újdonságként ért ez, hogy online is lehet, gondoltam végre nem kell telefonálgatni ilyen apró dolgokért… de mivel sehol sem találom, azt kezdem sejteni hogy valamit nagyon rosszul mondott.
Valaki tudja esetleg, hogy online lehet-e és ha igen, akkor hol?
Vagy megint hallgathatom a várakoztató zenét?Amúgy azért nem kapcsolták be a tegnap, mert még folyamatban volt a számhordozás és állítólag ezért nem tudták. Tegnap este átjött a szám, mostmár elvileg akkor ennek nem lehet akadálya.
-
kengyel
nagyúr
válasz
SztiviVander #83191 üzenetére
Akkor marad a fizikai, de azt is cseréltetni fogom. Ha jól tudom, díjmentesen cserélik.
-
kengyel
nagyúr
válasz
4Grider #83189 üzenetére
Most a telefonnal is hosszabb távra rendezkedtem be, a kártya benne már nem mai. Néha sok helyen nem olyan a térerő, van amikor a toppon van. 5G-re szépen csatlakozik, ahhol persze elérhető. Inkább a néhol gyenge térerő miatt gondoltam, meg maga a 4-éves fizikai sim miatt. Most feladta a leckét, gondolkodóba estem.
Köszönöm ! -
4Grider
nagyúr
válasz
kengyel #83188 üzenetére
Esim-et akkor szoktam javasolni, ha nem sűrűn cserélgeted a kártyákat vagy pl. ha csak egy fizikai SIM fér el a telefonodban. Meg ha a telefonod tutira nem fog úgy bedögleni, hogy benne ragadjon az esim. Egyébként pedig két előnye van/lehet: Telefon ellopásakor nehezebb net nélkülivé tenni a telefont, és az esim használatához nem kell plusz energia.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Egy őszinte kérdés ! Már legalább 4-éves a fizikai kártyám, most tervezek esimre váltani. Legtöbbet Pesten belül használom, lenne valami hátrányom belőle, vagy maradjak a fizikai sim cserénél ? Tudom napi szintű kérdés, de ebben még nincs tapasztalatom. -
Marcsello31
őstag
Igazad van, szomorú a dolog, de gondolom ha csak pár ember
Reklamálna, nem foglalkoznak vele. Ha csak nem mondjuk minimum
50 reklamáló ember. A másik, a mai modern világban,
Nem igaz hogy nemehet úgy modernizálni fejleszteni
Az appot hogy a fel nem használt egyenleg visszajön,
El nyomogattam a feltöltő kártyàs korlátlan netet is,
Nem egyenlő az xxlel. Azért ez bosszantó..
-
Lackooo84
nagyúr
Nálatok nincs baj az smsekkel? Ma nekem vagy fél óra késéssel jött meg a foxpost nyitókód. Akkor végeztem az automata melletti bolban mikor töltötte a futár, na mondom megvárom aztán ki is veszem a csomagom ha már ott vagyok. Eltelt kb. 20 perc, de semmi, már többen jöttek kivenni a mai cuccokat, nyomkövető szerint az enyémet is betették de nem jött az sms. Hívom a foxpost üfszt kiküldte a csaj újra az smst semmi. Aztán végül emailben tudta elküldeni aztán kivettem a csomagom. Rá jó negyed utána nem sokkal jött meg az első sms rá negyed órára a második. Nemtom mi a here volt ez...
-
válasz
Marcsello31 #83184 üzenetére
Amúgy jogilag ez is megérne egy misét, hogy ha egyszer kifizettem az adott mennyiségű adatot, akkor milyen alapon veszi azt el később. Aktiváltam a megújulót, majd mikor lemondtam, kukázta a fel nem használt adatot...
-
mzso
veterán
Helló!
Aktivált 3*5GB adatopciónál megjelenik a lemondás gomb az alkalmazásban.
Ez mit csinál? Előre ki van fizetve 90 napra, én nem megújuló.
Erősen kétlem, hogy 30 nap után visszaadná arányosan a pénzt a maradék 60 napra viszonyítva... -
mtx1111
csendes tag
Tuti 100+ SIM ma megérkezett postán. Tényleg elsőbbségi levélként adták fel. Az első megrendelés nem jött meg 3 hét után sem. A új, második megrendelés 4 nap alatt megérkezett.
Most eSIM-é szeretném tenni. Elvileg csak személyes ügyfélszolgálaton van erre lehetőség. -
norrberth
addikt
Sziasztok
Szabolcs-Szatmár-Bereg
MátészalkaSemmi térerő.
Más is tapasztalja? -
ledgeri
nagyúr
A tuti+-os Hétfői, 12-től egy órában az akkor megkezdett hívásokra, vagy az akkor megkezdett percekre kell érteni? Korábban volt róla szó, hogy a végénél biztos a híváskezdés számít, de most az érdekelne, hogy az elejénél is az áll-e fent, pl.: hogy ha 11:59:58-kor kezdem meg a hívást, akkor "bukom az egészet" lényegében?!
-
-
d.janos
csendes tag
A görgethető adatot meddig tudom görgetni?
pl.: van 3 GB a csomagban és én pl, minden hónapban felhasználom a felét, akkor minden hónapban +1,5 GB lesz a szerződés lejártáig? Vagy csak az előző havi megmaradtat, a következőre, azután nullázódik?
-
Evo50
tag
válasz
SztiviVander #83158 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy a hívó telefonon kicsörög a kimenő hívás miközben az órán nincs bejövő.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Zamasun #83155 üzenetére
"Ha az órát hívják telóról, a telón csörög a hívás, az órán viszont nem történik semmi"
Azt hogy? Most akkor az orahoz van hozzaadva az esim vagy a telefonhoz? Mert ez olyan mintha a telefonhoz lenne. Bar nem ismerem a samsung orakat hogy azok hogy mukodnek, csak ez igy azert furcsa. -
Zamasun
aktív tag
Watch 4 LTE órába igényeltem voda esimet (Tuti100 csomag), aktiváltam órán, van hálózat meg minden, de ha hívok rajta valakit, nem csörög ki a hívott félnek. Az órán ilyenkor a calling felirat látszik, majd egy idő után megszakad. Ha az órát hívják telóról, a telón csörög a hívás, az órán viszont nem történik semmi, csak utánna jön órára egy SMS, hogy nem fogadott hívás volt.
Mi lehet a probléma ? -
dr9
tag
Köszönöm szépen a segítséget, tovább jutottam, most viszont más a hiba. PL. "Azonosítás indítása" gombot sehol se látom. De ezen már továbbjutottam, mert az adataim tovább maradtak ezekbe a mezőkben, tehát itt nincs baj most. De a lakcímnél már nem volt honnan tovább vigye, ezért be kellett írnom, viszont azt mondja itt is, hogy hiba, és elvileg jelölve kéne legyen a doboz ahol hiba van, de nincs semmi kijelölve, hogy hiba lenne
.
-
ledgeri
nagyúr
Ki-mi a ez emailszolgáltatód?
Gmailnél játszik az alap@gmail.com mellé az alap+extra@gmail.com vagy az al.ap@gmail.com (bármennyi betűk közi ponttal). (talán alapból is fogadja ezeket, nem kell csinálni semmit
Outlooknál egy fiókhoz lehet adni 10 aliast (alap1@outlook.com mellé lehet bármi@outlook.com.), meg talán a fentiek közül is valamelyik verzió. (bármis verzióhoz előre be kell állítani azt, de utána külön emailcím, ugyanazon email-fiókbaÁltalában bármelyik egyéb szolgáltató támogat valamit a fentiekből, de ha minden kötél szakad ott a simplelogin.io, ami ad 10 darab bármi@párURL.com verziós megoldást, ami az aktuális fő-címedre megy!
-
dr9
tag
Helló. El szeretném idegeníteni a telefonszámomat apám nevéről az enyémre, mivel közeledik az adategyeztetés határideje, viszont van itt egy kis probléma. A szám jelenleg már most az én email címemen van, mivel ezt a számot mindig is én használtam és én töltöttem fel, csak akkor annó csak apum nevére tudtam írni. Most próbálom a számot elidegeníteni az én információimmal, csak az a baj, hogy amint kéri, hogy jelentkezzek be a fiókommal (amin már alapból rajta van a szám) a weboldal kicsit megbolondul. Visszadob arra, hogy be kell jelentkezzek (hiába már bejelentkeztem) és azután meg csak hibát ad ki
. Ezután ha megpróbálok visszalépni, akkor automatikusan kitölti apum adataival, és nem tudom azt szerkeszteni. Nincs erre valamilyen módszer, hogy megmaradjon az én emailemen a szám, és át is legyen írva az én nevemre? Tud valaki segíteni?
-
Marcsello31
őstag
Igaz, talán még itt van a m7 műholdas tévéje, nekik meg már van internetes iptv szolgáltatásuk is, a digi is sumák, ha 1 beltérinél több kellene már fizetned kel,
a valamire való csatornák meg külön csomagban vannak.
Ha mindenhol emelni és emelni fognak az eredmény az lesz hogy nem lesz rá vevő,
ennyi. -
Landsmann
addikt
válasz
Marcsello31 #83145 üzenetére
Árban a műholdas digi tv lett volna kicsit oplcsóbb, de ott meg macerás a beszerelés 3 tv-hez, ezért maradtam a Mindigtv mellett.
-
Marcsello31
őstag
Értem én mit írtok, de akkor sem tetszik, ez az egész.
Landsmann :
Akkor nem vagyok egyedül, nem hiszem hogy újra előfizetek így a mindigtvre, nekem ez már drága.keresek valami alternatívát,
vagy körbenézek a műholdas tv téren.
Talán nem lesz újabb ár emelés az "idén" Mert akkor tényleg tanya csenöl. -
Landsmann
addikt
válasz
Marcsello31 #83140 üzenetére
Jaja, én is szentségeltem mikor közölték az új árakat. De sajnos máshol sem olcsóbb. Én mondjuk nem, nézek tévét így fölösleges is, de a szülők mindig előtte kotlanak. Múltkor csináltam közvéleménykutatást, ki milyen csatornát néz. Naná, hogy nem tudok kisebbre váltani, mert éppen a családi csomagban vannak azok, amiket néznek. Úgyhogy marad, mert a konkurenciánál sem lenne olcsóbb.
-
domper2015
senior tag
válasz
Marcsello31 #83140 üzenetére
Itt nincs választási lehetőség, legfeljebb fizetsz vagy nem.
És ez nem politika, megszűnt a verseny. -
válasz
domper2015 #83138 üzenetére
Itt szerintem az a kérdés, hogy miért kellene indokolnia (jogilag)?
Állítsa be az árait ahova akarja, aztán majd a piac eldönti, hogy szeretné-e azokat az árakat.
-
válasz
SztiviVander #83132 üzenetére
-
prsq
aktív tag
válasz
SztiviVander #83132 üzenetére
Simán, de elsőbbségiként (én április végén kaptam meg).
Az elsőbbségi árát költhetnék nyomkövetésre. -
válasz
mtx1111 #83129 üzenetére
Elvi kérdésekről mindig nehéz “vitatkozni”. Nem mi találtuk ki, hogy 0 ft-ért adunk SIM-et. A szolgáltatótól igénybe szeretnék venni egy szolgáltatást, amit nem tud teljesíteni.
Igen így van.
Ha kézbesítés közben tűnnek el sorozatosan a SIM-ek, válasszon a cég más partnert. De erre fel kell hívni a figyelmét, lehet fogalmuk sincs róla, hogy nyúlják őket.
Ha nem sima levélként küldik ki, akkor nyomonkövethető a kártya "sorsa". Nem egészen értem amit művel a vodafone, pedig tök egyszerű ez az egész. Én most is azt gondolom, hogy kamu ez a nulla forintos sim és random küldenek/nem küldenek ki. Akinek annyira kell, majd fizet érte, a többi pedig így járt. Persze ez a magatartás ettől még nincs rendben. -
mtx1111
csendes tag
Elvi kérdésekről mindig nehéz “vitatkozni”. Nem mi találtuk ki, hogy 0 ft-ért adunk SIM-et. A szolgáltatótól igénybe szeretnék venni egy szolgáltatást, amit nem tud teljesíteni. Ha kézbesítés közben tűnnek el sorozatosan a SIM-ek, válasszon a cég más partnert. De erre fel kell hívni a figyelmét, lehet fogalmuk sincs róla, hogy nyúlják őket.
-
válasz
donjohnson #83126 üzenetére
Köszönöm a tippet!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
donjohnson #83126 üzenetére
Végtelenszer több, min netről rendelve...!
-
válasz
dredjudge84 #83116 üzenetére
Ok, nézzük.
Küldjön nyomkövetési számot a csomaghoz és akkor keresem a postánál. Ja, nyomkövetési szám nincs. Panasz mailt írtam nekik, a választ be is másoltam ide. Üzletben nem tudsz nulla forintért feltöltős simet átvenni. Engem, mint ügyfelet, egyáltalán nem érdekel, miért nem kapom meg a kártyát és miért nézik hülyének az embereket, mert annak nézik, hiszen ez nem egyedi eset. Majd leboxolják egymás között. Visszanéztem most, a telekomnál legutóbb x hónap 15-én rendeltem a kártyát, kaptam nyomkövetési számot, 17-én használatba vettem.
-
mexel
veterán
Megvan a hibakód oka, igaz ügyfélszolgálat telefonon nem nagyon tudott semmit, személyesen kellett bemennem. Itt derült ki hogy a flottacsomag megszűnt, átalakult és ahogy annak lennie kell mint minden cégnél amit a családi vállalkozás megvett, kb duplájáért lenne csak ugyanaz.
( úgy hogy 1-2 hónapja emeltek már rajta)
Tudja valaki, létezik még avodánál az ügyfélmegrtartási csoport, vagy valami hasonló nevük volt? Megkérdezem őket tudnak-e ajánlani valamit mert ennyiért legkevésbé sem versenyképes, másoknál olcsóbban lenne jobb. Így a családi csomagok átvándorolnak sajna.
-
Lackooo84
nagyúr
Érdekes egy cég ez a vodafone.... pár napja jött sms, hogy a feltöltős kártyámra kaptam 100MB acsi netet, mondom ok. Most meg jött sms, hogy ez 100MB adat elfogyott. Hát a probléma csak az, hogy 98%-ban wifin vagyok, és a digi sim kártyám van beállítva mint elsődleges sim amiről a net megy....
-
mexel
veterán
Sziasztok! MyVodafone oldalon szeretném a szerződésem meghosszabbítani de ez fogad:
"Váratlan hiba történt!Kérlek, próbáld újra később.
Error ID: ERR-XT-NA-20240503092012874-1656971902"Tudja valaki mit kellene tenni? Ez az után jön amikotr hitelképességet ellenőriz az adatok után ( nem akarok semmit venni pluszban)
-
csaszi75
senior tag
válasz
DarkByte #83111 üzenetére
Az előző számlád tört számla volt Március 01-től részhavival emelve fizetted, plusz kiszámlázták a következő egy hónapot, ezért több az előző számlád.
A fordulónapod nem a hónap első napja, hanem valamelyik másik nap.
Volt már erről itt szó.
Nézd meg pontosan a számlád. -
DarkByte
addikt
Valaki magyarázza már el nekem mi történik.
Anyuméknak kötöttem tavaly egy Mobilnet XXL csomagot, amiért 4990Ft-ot fizettek. Ez drágult most márciusban inflációkövető szutyokkal, előző hónapban le is vontak 6400Ft-ot, gondoltuk ez az új havidíj.
A mostani számlán kevesebb, 5755Ft van. Plusz jött ma egy email hogy júliusban le fog járni a hűség, de most hosszabbíthatok és akkor 5755Ft lesz a havidíja? Heh?
Találtam ezt a pdf-et ami részletezi mi változott árazásban március 1-től és ebben benne van a Mobilnet XXL-re egy ilyen
A./1.3.1. pontban a Mobilnet XXL díjcsomag havidíja 1 vagy 2 év határozott idejű szerződéssel br. 5 490 Ft-ról br. 6 255 Ft-ra, határozatlan idejű vagy 1 vagy 2 év határozott idejű szerződéssel és e-Packkel br. 4 990 Ft-ról br. 5 755 Ft-ra
Akkor inkább nem az van, hogy az előző havinak is 5755Ft-nak kellett volna lennie csak elszámlázták?
Igazából ez majd kiderül következő hónapban, de azt lenne jó megfejteni rányomjak-e a hűség hosszabbításra vagy mindegy, mert ugyanannyi marad alapvetően.
-
Marcsello31
őstag
Azaz, terheljük le őket, mindenki vadásszon magának egy simkártyát (:. Hivatkozva hogy nem tudunk el menni érte. A szolgáltató pedig velünk van. "elvileg".
Drukkolok amúgy.
-
Azóta sem érkezett meg a kártya, ma rendeltem újra egyet. Ha egyik sem érkezik meg, akkor a megfelelő hivatalnál be fogom jelenteni a céget. Ez akárhogy is nézzük, a vásárlók félrevezetése. A rendelést visszaigazolja, majd nem történik semmi, nem küdik a kártyát és arról sem tájékoztat, hogy mikor kapom meg, ha nem küldenek, miért nem. Gondolom arra megy ki a játék, hogy az üzletben vásárolja meg az illető, csak hát ez nem így működik.
Ahogy nézem a gvh- foglalkozik vele és fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Politika
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest