-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
szaniszlokar #69440 üzenetére
Szerintem karácsonyig meglesz náluk is a lekapcsolás, Telekomnál nincs már hátra sok, de Yettelnél se. De nem is bánom, csak tegyenek be helyette 4G-t.
-
törölt tag
válasz
szaniszlokar #69440 üzenetére
Egyenlőre nem, de idei évben a negyedik negyedévben igen. Az egykori 3G frekvencia helyén 4G vagy dss 5G várható jelen állás szerint. Ahol meg olyan az adó elhelyezkedése, sajnos simán lehet, hogy 2G only lesz.
-
törölt tag
válasz
baloghgabor #69430 üzenetére
Van végre emlékezz rám opció? Remélem jobban müködik... a mostani időnként kiléptet... én tel számot használok belépésre egyszerűbb...
-
retroid
senior tag
Nálam se az asztali weboldal se a mobilos weboldal se a mobil app (iOS) nem tölt be jelenleg.....
Ez így húsvét előtt kezd érdekes lenni......
-
szaniszlokar
aktív tag
A vodafone mikor fogja a 3G-s cellákat lekapcsolni?
Nálunk csak 2G és 3G van, fejlesztésnek, 4G-nek még nyomát sem láttam. -
MadMancs
veterán
válasz
baloghgabor #69437 üzenetére
Nem csak Te, ő is elfelejtette 😅
-
MadMancs
veterán
válasz
baloghgabor #69434 üzenetére
Ha esetleg Laptop/PC próbálod a jelszó emlékeztetőt az elsődleges számra? Hátha.
-
MadMancs
veterán
válasz
-
snooze
veterán
válasz
nekem teloszámmal sem enged bejelenkezni..🤮🤮
-
spect80
senior tag
Hazárdíroztam egyet és szerződéshosszabbítással együtt rendeltem a Vodától egy telefont bolti átvétellel. Kaptam 2 mailt. Egyik a szerződéshosszabbításról szól a másik pedig a telefon árának a kiegyenlítéséről.
A felületen "folyamatban" státuszban van a rendelés. Vajon küldenek arról külön tájékoztatást hogy átvehető, vagy a rendelés időpontjában a készleten státusz alapján elég csak bemenni és lobogtatni a megrendelést? -
buca84
őstag
Sziasztok!
Van vkinek infója, hogy mikor óhajt a voda ismét számlázni (mobil előfizetés)?
Nem kaptam még meg múlt hónap végén a számlát. Az ügyfélszolgálat nem elérhető, messengeren csak terelnek.
Már naponta nézegetem a webes fiókom, de azért ez így nem opció. Meg az sem, hogy az ő hibájukból én fizessek be egyszerre több számlát.Köszi!
-
MadMancs
veterán
-
|AP|
veterán
nekem is bajom van a mobilos appal.
Otthoni szolgáltatás (korábban UPC). Eddig díjneten fizettem minden probléma nélkül a számláim. Ugye ezt most már nem lehet, kénytelen vagyok a Voda saját felületén.
De ez valami iszonyatosan sz@r... Csomószor nem működik, nem tudok belépni, lassú, lefagy, stb.
Gondoltam hátha a mobil app jobb lesz (és kényelmesebb lesz azon fizetni), de ott meg be sem tudok lépni (Android)Mi lehet az ok, miért nem enged be ugyanazzal a felhasználónév-jelszó párossal, amivel böngészőben be tudok lépni?
Ez így nagyon gáz... ráadásul folyamatosan elfeledkezem a számláimról, díjneten sokkal kényelmesebb volt....szerk: közben látom, hogy van saját topikja az otthoni szolgáltatásoknak. Sry, ez törölhető.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
#08176384 #69415 üzenetére
oh, akkor GB-onként szakít ha jól értem. akkor nálam 10 percenként éri el a +1GB-ot, és igen stabil a sebesség, akkor pont így jött ki.
ez a 3 nap ingyen korlátlan net nagyon jó a tesztelésre, legalábbis nekem, mert megfordult a fejembe hogy vodánál nézek valami otthoni netet mert gyorsabb és nincs leterhelve itt mint a yettel. most ha kötöttem volna 1-2 éves szerződést netre náluk aztán evvel szembesülök mint most, akkor ideg lennék picit. akkor nem nézek netet náluk, marad a yettel. telekom meg natol ahogy írtad meg sok a panasz is rá.
kösz az infót, nem nálam van a hiba
-
törölt tag
válasz
Stylewars_kp #69413 üzenetére
Tegnap még jó volt. Ma nagyon lassan, de elindul. Ios 15.4.1 iPhone 13 pro max. Ebben a formában semmi értelme ennek az alkalmazásnak, úgyse készül számla hónapok óta
. Kézzel levonják a túlfizetésből az alap havidíjat, azt ennyi.
Múlt hónapban is levonták, semmilyen számla azóta sem érkezett.
-
törölt tag
válasz
Bl.Gyo. #69412 üzenetére
Pontosan ez a jelenség. Ha giga fölé mész letöltésben, megszakítja a kapcsolatot. Ez rendkívül bosszantó. Nekem egy IOS frissítés sem jött le emiatt. Azóta nem is kérdés, hogy Yettel Hipernet home van otthon. Telekom is jó, de natol, míg a Yettel rendes net csomagoknál nem.
-
Nikaré
őstag
válasz
Stylewars_kp #69413 üzenetére
Persze, érkezett frissítés.
Működik rendesen, mármint beléptem és megnéztem, a számláimat.
Android. -
Stylewars_kp
őstag
Ti is kaptatok új alkalmazást? Olyan jól működik, hogy jelenleg be sem tudok lépni. Rámegyek a belépés ikonra és nem történik semmi. iOS ha számít bármit is.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
#08176384 #69411 üzenetére
akkor ismert hiba, nem lehet mit tenni. most töltök le rajta azóta csinálja, előtte nem szakadt meg... úgytűnik folyamatos letöltésnél történik ez csak, és valószínű szándékos valami céljuk van evvel, mert másodperc pontosan 10 percenként megszakad. ha hiba lenne akkor össze vissza történne.
majd ha kész a letöltés, utána megfigyelem mit csinál... -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
gabor9991 #69408 üzenetére
gabor9991 bocs nem neked címezve.
hali.
aki használja a 3 napig ingyenes korlátlan netet, neki is meg szakad 10 percenként? nekem egy 4G-s routerben van benne, arról megy minden most itthon. pontosan 10 percenként (figyeltem az órát) kialszik a "net" jelző led, és minden leáll, de aztán vissza csatlakozik (de az ip cím nem változik ilyenkor). előtte yetteles net volt benne avval nem volt ilyen soha. -
gabor9991
őstag
Január 7-én küldött panaszomra kicsit több mint 3 hónap várakozás után tegnap megérkezett a válasz
-
HoaryFox
őstag
No, május 10-től bye-bye QoS-sel megfűszerezett Homenet+
Helyette inkább használom az 500 GB-os feltöltőkártyás adatot, amin nincs. -
törölt tag
Ahogy látom egyébként nem egyedi az eset... akkor még azt gondoltam... mivel nem olvastam a topicot jó rég óta...
-
törölt tag
válasz
Stylewars_kp #69362 üzenetére
Lehet előbb kellett volna olvasnom a fórumot, és hivatkozni erre... Én felhívtam őket múlt hét szerda-csütörtök-péntek. Kb 20 perc alatt fel is vették...
Nagyon kedves volt az ügyintéző hölgy, beazonosítás után, utána nézett a dolgoknak, de semmit nem talált a rendszerben. Csak korábbi adatfalatokat, amit aktiváltam. Azt mondta, ha talált volna, akkor aktiválja manuálisan. De így sajnos nem tud segíteni. Ezek annyira spec ajánlatok, ügyfeleknek, hogy ők nem látnak rá.
Azt javasolta legközelebb csináljak egy képernyő mentést.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest