Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DravenMoral
senior tag
válasz
negasonic #9313 üzenetére
A videokártya alá berakható (pci) csatlakozós 2-3ventis hűtés, amit tudsz venni, azt felejtsd el. Abszolút semmi értelme nincs, megannyi videót nézhetsz róla, hogy 1-2fokot sem nyertek vele, viszont marhára hangos lett a gépük tőle idle-ben is. Sokkal többet tudsz elérni azzal, ha a házhűtéseidre összpontosítasz inkább, hogy azok jó elrendezésben legyenek, illetve legyen is légszállításuk. Én a helyedben eladnám azonnal azt a kártyát, és dobnék rá egy kicsit, vennék egy normálisabb Asus Tuf Gaming, Msi Gamix x trio, Asus Rog Strix, vagy esetleg Zotac Amp holo kártyát, ezeket bátran ajánlják a szak-topicokban. Ez lenne a legegyszerűbb művelet, és itt nem kéne kínlódnod a kártyával.
Nekem is volt annó egy Gigabyte kártyám, annak aztán bármit csináltam, ugyan úgy forrt a vére, megállás nélkül visszavette a teljesítményét. Utána cseréltem le egy ugyan olyan Rog Strix-re, instant 20fok különbség a legnagyobb terhelésen, úgy, hogy azt még nem is pasztáztam újra. Mondani sem kell, hogy mennyivel csendesebb lett a gép, és jóval többet tudott fps-ben bármelyik játék a kiegyensúlyozott teljesítmény miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest