Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasfészek
tag
Szia! Én is az 5400-as chipre izgultam nagyon rá. Asszem megvan melyik lenne. Viszont tényleg csak ebben kérem a segítségedet
idáig is nagyon nagy köszönet érte!Van két alaplap az egyik a Tyan a másik Supermicro és a szívem a supermicro felé húz, de a newegg.com-on olvastam pár furcsa dolgot erről a típusról. Bár adtak ki az alaplaphoz elég szépen BIOS frissítéseket. Szerinted csak azért bosszankodnak mert nem értenek hozzá vagy komoly az ügy sajna amennyire én látom, csak ilyen másodrangú gondok.
Viszont a Supermicroról elég pozitívak a visszajelzések. Viszont a szívem a Tyan felé húz

Te melyik lapot vennéd?Bár majdnem nagyon hasonlóak az alaplapok. Az FB-Dimm-ek ára eléggé esik már 330dollárért lehet kapni 8gb-ot (2x4gb). A Newegg azt hiszem nem szállít Magyarországra. De tényleg érdekel hol vannak olcsón lapok. Bár szerintem az USA-ban kell nézelődni. Csak küldjék USPS-el meg írják rá hogy ajándék, mert így a vámon át lehet hozni ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB DDR4 3200MHz
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME H510M-A WIFI ALAPLAP DDR4 - Új állapot, doboz + minden tartozék
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
idáig is nagyon nagy köszönet érte!