Új hozzászólás Aktív témák
-
A MA-s CAT-topikokba beleolvasva problémamentes tulajt nemigen látni, legyen az hardver vagy szoftver. Ezekután nem értem, miért is kéne nekem drágán zsákbamacskát venni, ha olcsón is vehetek zsákbamacskát
?
A kínaiaknál (Oukitel, blackview, doogee, stb) a szoftveres háttér kérdéses mondjuk, root, biztonsági frissítések, előtelepített trójaiak. De pl root-ra már láttam pár esetben leírást és alternatív ROM-ok is akadnak.
#48: fel nem fogom, hogy hogyan tudták teríteni a nyugati piacon a max Ulefone minőséget csúcs-galaxy árakon.
-
Majdnem az összes CAT teló problémás, az összeszerelés minősége pedig egyenetlen. A marketingjük és a kapcsolataik viszont jók.
A ciki az lesz, ha hosszú évek "munkájával" végül elérik, hogy a közbeszédbe is úgy jöjjön le a brand neve, mint kétségtelen fosthalicska, és akkor már az újabb, esetleg minőségibb temékre se lesz vevőjük. Attól tartok kicsit, ha így folytatják, addigra fognak pont becsődölni, mire már éppen megtanulnának klassz terméket hozni nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged