- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
4d
aktív tag
Sziasztok! Hozzájutottam egy 2004-eshez, a skype-hoz csak az eredeti headset jó? Nincs valami költségkimélő megoldás?
-
4d
aktív tag
Hello mindenkinek!
Tegnap vásároltam egy psp-290 gps vevőt az 1000-es psp-mhez, megosztanám az eddigi tapasztalataimat: - tök jól müködik a vevő része, viszont a kijelző napfényben nem látható rendesen. A psp hangszórói sem alkalmasak a motorzaj mellett hangos navigálásra, persze ezfgg attól is hogy kinek milyen kocsija van. Szerencsére én könnyen rá tudom csatlakoztatni jack-en keresztül a fejegységemre, igy a hanggal nem lesz gond.
Használja egyébként valaki rendszeresen? Kiváncsi lennék a tapasztalataitokra. -
4d
aktív tag
Sziasztok!
Filmeknél milyen formátumba és felbontásba konvertáltok?
Ja és ha valaki tud segíteni: #7641
Köszi!
-
4d
aktív tag
Hello Roliiii! Tökéletes a kis cucc, köszi mindent! Örülök h itt talizunk, legalább felpörgeted egy kicsit a topikot!
Lenne úgy mindenkihez kérdésem: csrélt már valaki előlapot mondjuk Fat-en? Elég karcos a mostani, és nem igazán merek beruházni utángyártottba, hallottam h nem illeszkedik rendesen. Van valakinek tapasztalata ezekkel?
-
4d
aktív tag
válasz
horvathkrisz #7633 üzenetére
már csak azt
-
-
4d
aktív tag
Szaisztok! Új vagyok a PSP tulajok között, nemrég sikerült szert tennem egy Fehér 1000-re.
Nagyon tuti cucc, még csak most ismerkedem vele.
Első kérdésem az lenne h hogyan tudnám kideríteni az eredeti, tehát gyári FW verzióját? Az UMD ajtónál nincsen semmilyen felirat... a dobozon pedig egy G betű díszeleg. Hogyan lehet kideríteni a pontos típusát az alaplapnak?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Kuponkunyeráló
- Tesla topik
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest