Hirdetés
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
tilla311 #14103 üzenetére
Szerintem nem a server-t nézik, hanem azt, hogy nem egyszerű kötet van rajta, hanem tükör, legalábbis nekem pl. a Paragon Partition Manager Server simán konvertál dinamikusról alaplemezzé, a partíció (kötet) tartalmától függetlenül, ha nem valamilyen egzotikus szervezésű (RAID0-1-5) kötet van a dinamikus lemezen. A Ghost pedig valószínűleg ott hibázik, hogy nem szabályosan konvertálja vissza a kötetet és a lemezt. Most nem nézek utána, de talán még az MBR/boot sector is más a dinamikus lemezen, vagy a kötet azonosítója változik ahhoz képest, mint ami a BCD-ben található. Ezeket viszont egy telepítőről egyszerű javítani.
-
X Factor
addikt
válasz
tilla311 #14100 üzenetére
diskmgt-ből először, a remove mirror-t kéne megcsinálnod. Utána diskmgt-ből, vagy akár DISKPART-ból, lehet dinamikus lemezből basic-é konvertálni, bár mindezt backup nélkül bevállani nem merném (eleve szerintem törölni kell hozzá a particiókat)
Tool-okból én EaseUs-t és Macriumot használok, ha clone-zni, backupolni vagy átméretezni kell egy-egy kliensen.
Nálad most a szervernél egyébként mi lenne a cél? Raid1 tömbből kiesett az egyik hdd? Mert Rebuildelni az egészet százszor egyszerübb lenne, ha csaka redundancia visszaállÍtása a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Újszerű Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet - Magyar QWERTZ kiosztással
- Iphone 13 pro max 512gb független karcmentes eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14" FHD IPS i3-1115G4 , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe
- EVGA FTW3 RTX 3090 24GB
- ASUS TUF GAMING RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC Edition - MAGYAR GARANCIA 2027.12.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Update 04.15. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest