-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amoroso
üzenetére
Nem, de az a bajom, hogy nem tudom, hogyan hozhatnám szinkronba a CPU-val a ramokat. Jó-e a CPU 200-as FSB-je? Vagy mást kéne beállítani? Maradhat a ram 800-on? Vagy vissza kéne vennem 667-re? Ha menne auto módban nem izgatna, de mégis, ha már rá van írva a 4-4-4-12 szeretném kihozni belőle.
-
lsc
nagyúr
válasz
Amoroso
üzenetére
Nemrég váltottam, szerintem megéri, főleg a mostani árak mellett, a több a későbbiekben is jól jöhet ha a vistából indulok ki .
Mod Gyuri27 : Volt a-datam, nem voltam tőle elájulva /igaz lehet a lap nem szerette, nem tudom/, 2x2 gigában árban a geil most tarolt, igaz ahogy látom már az iponon is kifogytak, de ami van az sincs rossz áron /főleg a 2x2 giga, de a 2x1-es ramjaik sem túlárazottak /. Még egyszer, tuningra /főleg extrémre / vannak jobb ramok, viszont akinek az ár és a stabilitás fontosabb annak nem rossz választás a "nevesebb" ramok között . Nekem ez a véleményem, attól egyébként másnak lehet más .
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Amoroso
üzenetére
Köszi.
"Corsairt elvből nem ajánlok"
Mi a baj a Corsairrel? Én úgy tudom, nem lehet panaszkodni a tuningpotenciáljára.
A Geil viszont tudtommal nagyon hajlamos a túlmelegedésre - azonos körülmények között jobban melegszik.
Rosszul tudom?
Jorus: nem abból indulok ki.
Abból indulok ki, hogy mit lehet kapni itthon is. Abból kell kiválasztani a legmegfelelőbbeket. 
-
-
-
Termi16
őstag
válasz
Amoroso
üzenetére
De, mennek. Viszont 4 modullal nem életbiztosítás a tuning, meg ugye a bővítés lehetőségét is elveszted. (nálam pl egyszerre 4 modul csak szigorúan 800/5-4-4-12-ben hajlandó menni, míg külön mennének 900/4-4-4-12-t is..)
Illetve én az előző hsz-t úgy értelemztem, hogy a 2*512 mellé akarna venni egy 1gb-os modult.
-
Termi16
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- Fűnyíró topik
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mi a baj a Corsairrel? Én úgy tudom, nem lehet panaszkodni a tuningpotenciáljára.
Abból indulok ki, hogy mit lehet kapni itthon is. Abból kell kiválasztani a legmegfelelőbbeket. 

az mitöl lehet amit irtam hogy fel le ugrál a memoria sebesség vagy az ugy jó?
hogy lehet ez?

fudi2002