-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem.
Amikor 1 éve épült a konfigom, a Kingston 2GB-os "csúcs" kit-jei 40k-ba kerültek, a drága tuning memók meg 100 fölött voltak. Ma ugyanez az arány megmaradt, csupán a DDR2 modulok ára globálisan csökkent. Jó, zuhant.
A Kingston sosem volt se drága, se igazán jó. Belépő szint. Mind árban, mind tudásban. -
-xXx-
tag
de ez azt is jelenti h a hyperXnél jobb és olcsobb is, jobban tuningolhato meg minden?és úgyanolyan alacsony a késleltetési ideje?
a procim fsbje 220 megy pillanatnyilag 10%-osan felhuzva, tovabb nem nagyon huzom és igy most 732 Mhzen mehetnek a ddr2es ramok.megéri venni most mert nem szamit az a ropke 70 Mhz, vagy inkabb varjak amig az ara is jobban lejon, s még procit is veszek újat veszek? apropo úgy 40ezeré videokártyát mient ajánlanál (+gyarto), ami bevalt, gyors és játszani van?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SalvadorLynx
aktív tag
Na valamire rájöttem. Az egyik ram 333-as a másik 400-as. A bios nem kezeli őket külön így sztem mindkettőt 400on hajthatta. Lehet hogy a túlpörgetés - ram sem fiatal - betette neki korábban nem volt gond, lehet hogy most fáradt el egy kicsit. Vissza vettem a tempót 166-ra és most nem jelez hibát a memetest. A crc hiba még nem tudom, hogy fenn áll e.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 8GB DDR4 RAM memória
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor 1 éve épült a konfigom, a Kingston 2GB-os "csúcs" kit-jei 40k-ba kerültek, a drága tuning memók meg 100 fölött voltak. Ma ugyanez az arány megmaradt, csupán a DDR2 modulok ára globálisan csökkent. Jó, zuhant. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
fudi2002