- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz Lordus #57022 üzenetére
Ha jól tudom akkor 2133 felett már minden OC, csak utána valamelyik ram képes menni 3000-en valamelyik meg 3600-on is.
Nekem is ryzen 2700 van csak X-el, mint kiderült ezeket igen be kell konfigolni, tegnap még én is ezzel szenvedtem, de sokat segítettek itt.Minden jó, ha a vége jó!
-
feka0118
tag
válasz Lordus #57066 üzenetére
Köszönöm neked és koko52 nek is hogy vákaszoltatok. Büdzsé híján marad ahogy van.
Sikerült 2400 on cl14 es időzítést beállítani, eddig komolyabb elmaradást a cod wz on kívül nem tapasztaltam. Nincs fps drop. A windows használatában meg kötve hiszem hogy észreveszek változást
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Kingston 32GB DDR3L 1066MT/s ECC 3darab
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- DDR3 - EDO RAMok - Retro - 4 GB - 512 KB - Corsair, Samsung, stb. - nagy mennyiség - több márka
- Corsair Vengeance LPX DDR4 2x8GB 3600MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest