- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
És ha elolvastad akkor az 1.8v-os ramokra írja, hogy 2.6V elfogadható és biztonságos. Ez 45% + fesz! És ha megnézed a hsz-eket probléma nélkül használták őket még 3.3V-on is.
Ha az 1.2 v-ddr4 nek adsz 1.5-öt az kb 20-25% +fesz, tehát fele annyi. Egyébként gyári 1,5v-os modulok is vannak élettartam garanciával.
És a DDR2 kontra DDR4 alma és körte összehasonlítása.
-
válasz
Ciccuka
üzenetére
De nincs túllihegve a dolog? Emlékszem, hogy anno simán csak megvettem és beraktam a különféle modulokat, és sose volt baj. Csak szerencsém volt?
Volt már itt a topikban valaki, aki különböző márkájú DDR4-eket mert dualba tenni? Valóban nagyon nagy az esély arra, hogy valami baj lenne? Nincs esetleg a topikban egy boltos, aki tenne néhány próbát? Ha 2 RAM elvileg megfelel a DDR4 szabványnak, akkor nem kéne egymással jóban lenniük?! Max. a gyengébbik időzítéseit alkalmaznám, ha van közöttük eltérés.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
Mindkettő igp-s (egyik egy Celeron G1820, másik egy Athlon 5350), egyik sincs húzva, default értékekkel megy, megfelelő hűtéssel. Először én is erre gyanakodtam, maxra csavartam a ventiket és raktam rá pluszba is, ennek ellenére ugyanúgy jöttek a hibák. Biossal nem foglalkoztam.
Tápot is kizártam, kipróbáltam másikkal... nem azzal van gond.
Így hogy cserélt rammal az egyik gép napok óta rendben, a másik meg elkezdte produkálni ugyanazt a hibát (amit előtte egyébként nem) ... eléggé kézenfekvő a dolog. Csak ez a 15 pass 0 error érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

rohadjanak meg!

fudi2002