Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3DMark 11 eredmények
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skorBooT
tag
Nem az a gond h nem működik.
Úgy működik hibátlanul hogy spd =800Mhz /manuális állítás/ , fesz=Auto! , időzítések=4-4-4-12 /manuális állítás/
Így megy rendesen,de mivel auto-ra van rakva a feszültség biosban, nem tudom hogy mennyi feszt adott neki az alaplap. Tehát nem tudom megállapítani hogy a ez a Geil ultra a 4-4-4-12 es időzítéseket mennyi fesszel tudja hozni.A probléma ott volt korábban, hogy nem autora raktam a fesz-t hanem 2.1-re a többi volt auto-n tehát a clock és az időzitések. És így hibázott memtestben. Ezt nem értettem h miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marvel Snap
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 4
- Honda topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest