-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
fudi2002
üzenetére
64gb ramon ez a teszt simán 3 óra + ...
Gyakorlatilag még egy kört sem ment, tehát az összes memória tesztet sem futtatta le...btw, nekem volt hogy az utolsó 5 percben dobott 1db hibát...
És még a hibátlan anta777 sem hibátlan beállítás feltétlenül... Hányszor voltam úgy, hogy a hibátlan anta777 után az első 10mp ben hibázott már a VST/VT3 váltó
Én nem szeretem, amikor random crashel a játék, bezárnak az ablakok vagy corruptálódik valami win fájl, és kell a reinstall... Addig megiszok pár sört inkább a kertben amíg megy a teszt

-
NvidiaRTX
őstag
válasz
fudi2002
üzenetére
"egyelőre ez nem bizonyíték a stabilitásra"
Az előbb még kétled, hogy fél órát is menne, de valszeg ha 2 órát futtatnám utána az lenne mondva, hogy de hát ha hagynád 3 órát...
Nem hagyom sehány órát, megyek játszani azért vettem a PC-t.
Ha ilyen gyenge RAM-okat nem bírna az alaplap vagy a CPU vagy akármi akkor az a technológia szégyene. (7200-asok is mentek benne)
Legközelebb ebbe a topic-ba a DDR6 után jövök majd addig is jó tuningolást, tesztelgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest